![]() |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
Rabbim yardım edecektir, üzülmeyin ve sıkıntıya da girmeyin, zamanla bir plan şeklinde herşey yerini bulacaktır. Hayırlı çalışmalar , Allah zihin açıklığı versin inşallah.. |
Ben dosya eklemeyi bilmiyorum tarif ederseniz sizin icin bazi ders ozetlerini ekleyebilirim.Allah yardmcmz olsun.4snf dersleri cok daha agr.Bu sene iyi calisn,seneye alttan ders brakmayn sakn.Bu arada bana ozelden tlf.yazarsanz watsap eklerim,kafanza takilanlari sorarsnz.Hepinize basarilar. |
nurşen tam anlamıyla bakınca yine yazarım ama şöyle baktığımda ilk üniteler 3. ve 4 . dönem konuları |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü bu kitaplara pdf halinde ulaşmamız mümkün mü acaba? |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü ders özetlerini ekleyebilirseniz çok memnun oluruz |
|
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü zekeriyya sen de mi bu sene sivas ilitama yerleştin hangi şubedensin |
face grubu var sivas ilitam 2014 orada bundan bahsedersen oranın yöneticileri dosyanın nasıl yükleneceğini bize söyler |
|
Buraya dosya eklemeyi biri tarif ederse ben buraya ekleyeyim.siz gerekli gorurseniz face aktarirsnz. Sivas ilitam hocalari aslnda konularn ozetlerinide hazrliyor fakat onlar yeterli olmuyor mutlaka icerigi ayrntili calismak gerek. Buradaki ilitam ders baslklari var ya,onlarin icine cuzem ders ozetleri olarak girebilirsek herkes istifade eder.Bize de sadaka-i cariye olur ins. |
SAAT: 07:02 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.