![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Hayırlısı olsun. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü arkadaşlar geçen sene 20 soru çıkmıştı tecvidden ra harfinin okunuşundan yanlış hatırlamıyosam 2 tane vardı sonra her sene bi tanesini soruyolar genelde meddi muttasıl munfasıl.sonra kesin gelebilir diyecegimiz nizam delili hudus delili burdan 1 yada 2 soru gelir sıfatlardan geliyo ve mucize irhas filan burdan da gelir hac namaz oruç konularında meshep farklılıklarına çook dikkar edin sonra mutezile şia maturidi vs bunların görüşlerinden gelir tahminen 1 2 soru sizin hani şurdan sorabilirler dediginiz yerler var mı ?? bu arada geçen arkadaş sormuş sözlü tahminen haziran başında yaparlar geçen sene öyle yapmışlardı sıfatlardan da 1 2 soru kesin soruyolar bu arada esmaül hüsnanın anlamlarınada iyi çalışalım geçen sfer 2 soru gelmişti şu bas mahşer ordanda geliyo 1 soru felan |
Bilgiler için teşekkürler.Ben ilk defa girecem bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar yardım ederseniz sevindirir vede motive edersiniz bizleri |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü 8- Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav Yönetmeliğinin 13 üncü maddesi gereğince yazılı sınavda başarılı sayılmak için 70 puan almak şarttır. Yazılı sınavdan 70 ve üzeri puan alanlar Yeterlik sözlü sınavına katılmaya hak kazanacaklardır. BU GEÇEN SENEKİ DİYANETİN SINAV BAŞVURUSUNDAKİ MADDE. ŞİMDİ DİKKAT BU SENEKİ BAŞVURUDAKİ MADDEYE BAKIN!... f) Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav Yönetmeliğinin... 13 üncü maddesi gereğince sınavda başarılı sayılmak için 70 puan almak şarttır. AYRICA DİYANETİN MUHTEMEL SINAV TAKVİMİNDE GEÇEN SENE YETERLİLİK ( SÖZLÜ SINAVI) DİYE BİR AÇIKLAMA VARDI AMA BU SENEKİ MUHTEMEL TAKVİMDE BÖYLE BİR SINAV GÖRÜLMEMEKTEDİR. ikram ÇALIŞKAN olarak bu şekil bir araştırma yaptım. ve ARAŞTIRMALARIMDAN ANLADIĞIM BU.. YANILIYOR OLABİLİRİM AMA GAYET CİDDİYİM!.. BENİM BU SENEKİ İLANDAN VE SINAV TAKVİMİNDEN ANLADIĞIM KADARI İLE SINADAN BAŞARILI OLANLAR ALIMLARDA SÖZLÜ MULAKATA GİRİP O ŞEKİLDE YERLEŞECEKLER. MESALA KADRO ALIMINDA ALACAĞININ 3 KATINI ÇAĞIRDIĞI GİBİ SÖZLEŞMELİ ALIMLARDADA AYNI ŞEKİLDE 3 KATINI ÇAĞIRIP ORDA MULAKAT PUANINA GÖRE TERCİH YAPILACAK bunlar bi face grubunda yöneticinin fikri bana mantıklı geldi sizin bu konuda bilginiz var mı? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selamun aleyküm arkdaşlar mehmet ümütli hocanın kitabı nasıl ben onu aldım |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Arkadaşlar diyanetin duyurusunda sınav ücreti 35 tl yazıyor mebin sitesinde 45 yazıyor ilk etapta görünce insanın aklını karıştırıyor, şimdi pdfsini açınca gördüm ki mbtsye girecekler 45 tl imiş. Bu arada ben hala çalışmaya başlamadım. 3. dönem finalleri sonrası toparlanmaya çalışıyorum. Biraz daha beklersem geç kalacağımın farkındayım :S |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü benden 38 lira aldılar 3 tl bedel diye |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü arkadaşlar sizin çalışmalarınız nasıl gidiyo kitaplar bitti mi ? |
Aday, sınav ücreti yatırırken bankaya herhangi bir havale ücreti ve benzeri gider ödemeyecektir Kesinlikle hesaba Havale veya EFT ile sınav ücretini yatırmayınız. Bankalarda sadece sınav adını belirterek işlem yapılmasını isteyiniz. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü aslıı evet geç kaldım ama finaller dolayısıyla böyle oldu. finaller biteli de 4 gün oldu henüz malum. bugün konulara bakıp bir plan yapıp başlayayım inşallah... |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü konulara baktımda geneli ilahiyat dersleriyle uyuşuyor |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü sınava girsem mi girmesem mi hala bi ikilemdeyim ... ben bir sene garanti uzatıyorum (arapça sağolsun) sınava girip te başarılı olursam şayet mülakata felanda girsem ondada başarılı olsam belgeyi verirler mi acep yoksa mezun olunca mı verirler yada öyle bir hakkım olmaz da mezun olduktan sonra tekrar mı girmek zorunda kalırım ? yani kafamda ki soru işaretlerini giderebilsem bi karara varabilem de :) |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü ayşenur zaten bu sene okulu bitirebilecek olanlar giriyor.sen uzattıysan zaten giremessin. |
|
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selam arkadaşlar geçen sene yazılı yeterliliği 70 ve üzeri alan sözlüde kaybeden kardeşlerimiz bu yıl tekrar yazlı sınava girecekler mi |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü 1.sınıflar giremiyor mu şimdi? |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü kaç soru çıkıyor |
şimdi tecvid ve akaid birlikte çalışıyorum ayrıca talim ve mahrec dersleri alıyorum yüzünden okumam yavaş hatim başladım ben diyorum ki belirli saatlerde soru cevap bölümü yapalım |
|
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü 80 soru çıkıyor.. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü s.a ya çok beğendim bu benim için iyi oldu teşekürler emeği geçen arkadaşlara |
aleyküm selam hoş geldiniz :):) sizinde katılımlarınızı bekleriz :) |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü s.a değerli kardeşlerim emeği geçen herkese teşekkürler. Allah razı olsun. yeterlilik için tüm derslerin özetlerini indirebileceğim bir adres verebilir misiniz. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü v.aslm kamus ben öyle bir site bilmiyorum, belki arkadaşlar yardımcı olurlar. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Arkadaşlar hala banka ücreti yatırmayanlar var mı benim gibi bilmiyorum, ama önemli bi ayrıntıyı paylaşmak istedim, bankaya para yatırırken Online Kurumsal Tahsilat diyecekmişiz, meb in duyurusunda şöyle diyor : Havale veya EFT ile hesap numarasına sınav ücreti yatırılmamaktadır. Bu şekilde yatırılan ücretler ile sınav başvurusu yapılamamaktadır. Bu da linki: [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Aöfte not ortalamaları 25ten yukarı olanlar değerlendirmeye alınacakmış bu yüzden ortalamalar yükseliyormuş, bu beni endişeye düşürdü acaba ortalama altında kalan dersim olabilir mi diye ... Bu yüzden yeterlik konusunda da çekincem oluştu. Hala açıklamadılar ki sonuçları ona göre başvuralım :S |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü aynen öyle kardeş |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü kayıt tarihi ayın 25 inde bitiyor.sınav sonuçlarıda hiç 20 günden aşşağı açıklanmadı :) bence bu kadar geciktirmeyin sınav sonuçlarının kayıt tarihi bitmeden açıklanacağını zannetmiyorum |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Şimdi Ziraatten geliyorum arkadaşlar, tüm sınav işlemleri atmden yapılıyormuş. Atmye yönlendirdi beni danışmadaki zat, ama atmde de çok sıra vardı beklemedim eve geldim. Yürüme 15 dk mesafede banka... Akşama gitmeyi düşünüyorum, o zaman sıra olmaz sanırım. Sizde atmden mi yatırdınız ? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeterlik sınavıiçin bu linkede bakabilirsiniz |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selamun aleykum ben ihl çıkışlıyım birde ilahiyat açık öğretim 1.sınıfım yeterlilik başvurusunda öğrenim seçiniz bölümünde neyi seçmem lazım internet kafedeyim acil |
SAAT: 20:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.