![]() |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü nurşen abla hayırlı olsun inşallah yeterlilik sınavına hep beraber gireriz kpss de var .ben varken sohbetten derse vakit kalır mı onu pek bilemedim ama.. |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü Alıntı:
Güzel duanız için çok teşekkür ediyorum , inşallah sizinde gönlünüzdeki hayırları Rabbim nasip etsin ArO* |
Sizlerle sohbet dünyadaki kelamları en güzeli c* Hem yeterlilik hemde kpss çok yorulacağız bilgisayarında problemi çözdüğün anda derslere başlıyoruz inşallah |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü inşallah abla derse başlarız ama bilgisayarın beyni gitti gibi tamire gidecek |
O zaman senden gelecek olan haberle başlıyalım olur mu ? |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü inşallah abla bu sınav sistemini anlamak için ayrı okumk lazım.kpss en az mesela 120 de 60 yapmak lazım işimiz çok zor abla |
Şunuda unutmayalım yanlışlar doğruları götürüyor malesef |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü abla hesabıma göre en az soruların yarısını yapmamız lazım ki 70 alalım |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü Nurşen abla yanlışların doğruyu götürmesi demek bizim sınavlarda yaptığımız atmasyonu bu sınavda yapmamak mı demek..ben atmasyona güveniyorum yineede... |
Cevaplarını bilinçli vermen gerekiyor, yoksa doğruların gidebilir. afrn* |
SAAT: 14:31 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.