![]() |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü Alıntı:
|
|
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü s.a ben önlisans ilahiyat mezunuyum şimdi sınavlar için neye çalışmam gerek?? |
aleykum selam..kur'an bilgisi,siyer,fıkıh bunları yine bilmemiz lazım ayrıca ialhiyat derslerinede çalışmak gerekiyor..tefsir,hadis,dinler ve mezhepler tarihi,kelam ve akaid bunlara çalışmamız lazım.. |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü kuran kursunda tefsir akaid mezhepler fıkıh gibi dersleri görüyorum ama ilaveten aöf kitaplarına bakmam gerekirmi? sadece kk eğitimim ve kpssye çalışmayla hazırlansam olurmu? |
|
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü Benim medresede gordugum cogu sey onlisans icin yetersiz o yuzden mutlaka bakmalisin medresede abbasiler behailer anlatilmaz ayrinti cok var |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü S.A ben önlisans 1. öğrencisiyim..acaba dhbts girebilirmiyim? kafam karıştı kimi olur diyor kimi olmaz. sınav 2 yılda bir olacak onun için bu yıl girmek istiyorum..Allah rızası için cevap verirmisiniz böyle olup bildiğiniz varmi girip mezun olunca atanan.. |
Alıntı:
a.slm..bu cevap size uygun sanırım :):) |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü Allah razı olsun... |
SAAT: 16:33 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.