![]() |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü s.a ya bu yeni yeterlilik hakkında bir kaç sorum olacaktı... konular gene aynı ilmihal we peygamberin ewrensel mesajı adlı kitaplardanmı çalışacağız?? ayrıca puan hesaplaması nasıl olacak kpss we dhbt ikisinin ortalaması şeklindemi olacak mesela kpss den 40 aldım dhbt dende 40 aldım 80 alıp geçiyormuyum??? |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü s a arkadaşlar elinde mevcut yeterliliği olanlar kpss de ne yapacak?puanlama nasıl olacak? bilen varmı |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü eski yeterlilikler 15 ekimde son buluyor yeni sistemle alımlar başlayacak.elinde belgesi olsada olmasada dhbt ye girilmesi gerekir. |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü Alıntı:
|
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü kpss ye girebilen herkes dhbt sınavını işaretleyemez.aynı başvuruda alan seçilecek bunun için en az ihl.mezunu yada mezun durumunda olunması gerekir.kpss en yüksek mezuniyeti baz aldığı için diğer lisans mezunları önlisans yada ih.l mezunu da olsalar kpss ye lisans olarak girdikleri için dhbt yee lisans olarak girmeleri şarttır.aksi halde sınav geçersiz sayılmaktadır. |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü Kpss ye girişte beyan esastır. 2 yılda 1 defa yapıldığı için 2 yıl içinde okulunu bitirebilecek durumda olanlar sınava başvuruda bulunup sınava girerler ancak okulunu bitirmeden puanlarını kullanamazlar. dhbt sınavıda kpss ile yapıldığı için aynı durumun geçerli olacağını düşünüyorum. Tabiki son durum kılavuz yayınlanınca ortaya çıkacak. çünkü kılavuzu beklersek o saatten sonraki çalışma yeterli olmayacaktır. .Yönetmelik daha yeni değişti daha önceki bilgiler eskidi. |
|
|
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü Zafere giden yolda çekilen çile mübahtır (:ey cemeat-i mislimin |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü Ben ihl 3.sınıftayım açıköğretim şimdiye kadar KPSS ye çalışıyordum yeterliliğe seneye girmeyi düşünüyordum ama bu değişme olunca otomotikmen yeterliliğe de girmem gerekiyor bu sınav için bütün derslere (tefsir hadis,..)hangi kaynaklardan çalışabilirim? Fahri Kur'an kursu öğreticiliğinin önünde ki yeterlilik belgesi engeli kalktı mı? İmamhatipten mezun olunca her isteyen Fahri hoca olabilecek mi? Çok büyük bir karmaşa içerisindeyim beni bu karışıklıktan çıkarır mısınız? Lütfen Allah razı olsun şimdiden Cvp bekliyorum ben şimdi ne yapabilirim? |
SAAT: 22:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.