|   |  |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi Nesli_Nur,Açılış Tarihi: 24 Ocak 2013 (19:40), Konuya Son Cevap : 30 Mayıs 2021 (16:20). Konuya 11 Mesaj yazıldı | 
   ![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme | 
|    |  Mesaj No:11 | 
|       Durumu:   Medine No :  4458   Üyelik T.:
19 Ekim 2008   |     

Önemli olan aynı yöne  bakabilmek diğer bir  değişle aynı dili konuşabilmek gerisi teferruatdır.. özel  günde iila değişiklik istiyorsanız öncelikle siz bir tatlı yapın  daha sonrakilerde o sizi tatlı yemeğe götürür       madem illa kutlamak  istiyorsunuz  trflar  sıkıntısız stresiz yaşasın o günü  Günümüzde herkesin yaşam koşullarına uygun ortamlar mevcut hem biz kadınlar anlayışlı varlıklarız eşimizin imkanlarını biliriz  değilmi  
				__________________   Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...  Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....  |  
      |  
|    |  Mesaj No:12 | |
|       Durumu:   Medine No :  4458   Üyelik T.:
19 Ekim 2008   |     Alıntı:  
  ) çiçeklerin dili vardır hepsininde  ayrı anlamı Rabbimin  yeryüzünün süsü olarak yaratmış olduğu güzelliklerden biiri çiçekler, hatta illa birileri özel günlerde almasın  kendinizi sevindirin, çok iyi geliyor insana yapma çiçekleri pek sevemiyorum canlı çiçeğin verdiği enerjiyi vermiyor solar üzülürsünüz, açar tomurcuk verir sevinirsiniz.. Sizin konusmalarınızdan anlayan bir varlıkda bahsediyorsunuz  
				__________________   Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...  Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....  |  |
      |  
![]()  |  
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |