www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi JAZAR,Al Tarihi: 21 Eyll 2012 (20:58), Konuya Son Cevap : 24 Ekim 2020 (17:19). Konuya 553 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:473 |
Durumu: ![]() Medine No : 38944 yelik T.:
09 ubat 2014 | ![]() Bende Yarg Yaynevi var..
__________________ O (cc)NA SIINMAK AYRICALIKTIR |
![]() |
![]() | Mesaj No:475 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 yelik T.:
25 ubat 2011 | ![]()
ben de son senemi ve formasyonu halledebilirsem bu sene kpss ye girmeyi dnyorum kpss -eitim bilimleri ve alan snavna kzkardeimden bana kalan kitaplar var netden de bilgiler topladm hep soru cevap yapan kpss face sayfalarna ye oldum alan iin de baz face sayfalarna ye oldum dhbt arlkl sayfalardan da birkana yeyim alan ve dhbt konular birbirine yakn ama alan snavnda daha fazla konu var kzkardeimden murat yaynlar eitim bilimleri konu anlatml ve sorudan oluan kitaplar var her eitim bilimi dersi iin 1 tane kitap kpss iin teorem yayncln kpss seti var konu anlatml ve sorudan oluan kitaplar bir de teoremin genel yetenek soru bankas genel kltr soru bankas kitab var kzkardeim bir de ihtiya yaynclk modler soru bankas tarih ve modler soru bankas corafya kitab gnderdi her bir kitapda 10.000 soru var x yayncln kpss alma defteri var tarih corafya vatanadalk her biri ayr olarak defter eklinde ksaca bilgileri vermi renklendirmi hepsine sra gelmez ama snava kadar okul dersleriyle frsat bulduka bireyler yapmay dnyorum bir de okulu zayfsz atlatrsam yazn okul biter bitmez kpss ye arlk vereceim inallah yazmaktan bile yoruldum allah kolaylatrsn inallah allah evle ocuklarla okul derslerim formasyon ve kpss de alma imkan versin inallah |
![]() |
![]() | Mesaj No:476 |
![]()
sevindim 1 kii daha kt oalrz in de ya burdan yapamadmz sorular birbirimize soramaz myz zellikle matematikte bir soruya takldm bulamadm cevabn ya ka dakikadr onunla urayorum ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:478 |
25 ubat 2011 | ![]()
matematik ben de hi yok 22 sene once lisede grdm dershaneye gitsem yapabilirim ama dershaneye gitmeye iznim de yok vaktim de yok baka bilen varsa sana yardm etsin senin alann ne fedra |
![]() |
![]() | Mesaj No:479 |
25 ubat 2011 | ![]()
yazn biraz Alandan baz konulara baktm biraz da corafya kuran ezberi de yaptm birazn bo durmadm allah daha da zamanmz bereketlendirsin inallah |
![]() |
![]() | Mesaj No:480 | |
![]() Alnt:
yok benim matematiim iyi ok kr de bu sorunun forml aklma gelmiyor kitaplara da baktm yok zmnde kural byleydi zaten falan yazyor ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
Seenekler | |
Konuyu deerlendir | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
anne-baba ve ocuk iletiim sorunlar istiare | mehmet akif2 | ocuk ve Aile Sal | 59 | 13Haziran 2023 02:26 |
Medineweb DHBT snav istiare blm | asl | mam-Hatip/Mezzin DHBT Snav | 872 | 19 Austos 2021 07:18 |
2018 Lisans kpss'ye hazrlk istiare | mehmet akif2 | KPSS stiare/Sohbet | 104 | 01 Austos 2018 23:43 |
ERZURUM LTAM (Atauzem)rencileri ders alma ve istiare blm | Medineweb | litam 4.Snf Dersleri | 40 | 09 ubat 2018 01:15 |
Blm | Arasat | Peygamberler(a.s) | 0 | 28 Nisan 2009 22:52 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|