![]() |
Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
ben de en temizinden rahat rahat okulu bitirmeye çalışıyorum:) başkada bişey yok.aradada kpss dhbt moduna geçeyim dedim. sadece mod ama hiç çalışamamgülümseyen000hazır neyse o...çocukların dersleri derken baya coğrafya tarih türkçe güncelledim zatengülümseyen000 hukuk dersinde miras dağılımı yaparken de matematik güncellendi..mis gibi..ben hazırımgülümseyen000 ekstra bakarım bende konulara inşallah'))))Allah kolaylık versin arkadaşım |
Cevap: KPSS istişare bölümü (:Selamun Aleyküm arkadaşlar. Allah nasip ederse kpss ye ben de girmeyi düşünüyorum. Eğitim Bilimlerinden Yedi iklimin soru bankasını aldım. Genel kültür genel yetenek için ihtiyaç soru bankası aldım. Bahsettiğim kitaplar çözümlü. Bu kaynakları tavsiye ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim vaktimizi bereketlendirsin inşaallah (: |
kpss ortaöğretim ve dhbt ye hazırlananlar evet arkadaşlar benimle aynı sınava hazırlanan yok mu ? varsa beraber günlük çalışmalar yapalım mı burda ?? :):) |
KPSS istişare bölümü evet bende aynı dhbt v ve kpss gırecem saat kaçta ne zaman başlayacaksınız.. yardımcı olmak isteyen var tskur ederim.. |
Cevap: KPSS istişare bölümü Açmış olduğunuz ''kpss ortaöğretim ve dhbt ye hazırlananlar'' konusu ''KPSS istişare bölümü'' konusu ile birleştirilmişdir istişarelerinize buradan devam edebilirsiniz çalışmalarınızda başarılar dileriz.. |
Cevap: KPSS istişare bölümü DHBT -MBSTS- KPSS bölümleri birbiri ile alakasız alanlardır. Ayrı ayrı başlıklar açılsa daha verimli olmaz mı? |
dhbt ile ilgili paylaşımlara buradan devam edebilirsiniz |
Cevap: KPSS istişare bölümü kimler kpss ye giriyor |
|
Cevap: KPSS istişare bölümü allah herkes hakkında hayırlısını versin inşallah bildiğimiz sorularla karşılaştırsın |
SAAT: 02:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.