![]() |
Cevap: KPSS istişare bölümü heyecandan şifremi unuttum sonra hatırladım... bende çok yanlış yapmışım birde yetiştiremedim hayırlısı hepimiz için...69 almışım |
Cevap: KPSS istişare bölümü Ben de 72 almışım genel yetenekten 8 yanlışım var beklemiyordum bu kadar :( hepimiz için hayırlısı.. |
Cevap: KPSS istişare bölümü yanlışım doğrudan çok..genel yetenek iyiymiş...70 almışım...daha düşük bekliyordum ..iyi geldi şükür..iyi bir motivasyon oldu..umarım hepimiz için motive edici olur sonuçlar... |
Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
Alıntı:
Tebrik ediyorum , hayırlı ve uğurlu olsun c* |
Cevap: KPSS istişare bölümü ben zaten yetiştiremiyom dedim aman atıyım dedim kafama göre işaretledim hızlıca ...çok yanlışmış sonuç:40 yanlışım var |
Tebrik ediyorum mihrinaz, benim de 68. 63 puanım hayırlısı ben de daha fazla bekliyordum, benim içinde aksine yıkıcı oldu. Acaba diyorum yarın ki! sınavdan sonra mı açıklasalardı, diğer sınavın sonucunu düşünemiyorum gülümseyen000 gülümseyen000 |
puanın kaç arkadaşım..sıkma canını benimkide aynen öyle..fazlası bile vargülümseyen000 boş bıraksam çok iyi olacaktı:)resmen 9 net yemişim:)yarın daha dikkatli olmalıyız..kesinlikle atma yok:) |
İkimizinde çok yakın puan alması çok normaldi . Aynı doğruları ve aynı yanlışları yapmışız gülümseyen000 Bu kadar çalışmaya bu kadar puan geldi. Yarın sınava girmesek mi acaba m20 |
|
Cevap: KPSS istişare bölümü 69 puanım ben 50 filan bekliyordum şaka değil |
SAAT: 01:13 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.