![]() |
Cevap: Meal Hatmine Davet 2. meal davetinden 26.Cüzü alıyorum. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 6. cüz okunmuşdur . |
Cevap: Meal Hatmine Davet 12.cüzü de ben alıyım |
Cevap: Meal Hatmine Davet Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Mesajlarınız davet sayfamıza alınmıştır Allah razı olsun. Kur'an Davetimize misafir olarak gelen kardeşlerimiz var, 19.Cüz- Siteyi misafir olarak takıp eden ZERRİN hanım aldı. 27.Cüz- Siteyi misafir olarak takıp eden NEŞE hanım aldı. 28.Cüz- Siteyi misafir olarak takıp eden BERAT kardeşimiz aldı. 29.Cüz- Cemrenur Ataman |
Cevap: Meal Hatmine Davet 9 . Cüzü ben alıyorum ... |
Cevap: Meal Hatmine Davet Selamün Aleyküm, Siteyi misafir olarak takıp eden NEŞE Hanım 27. Cüzü okuduğunu bana iletti kensdisine teşekkür ediyorum Allah ondan ve ailesinden razı olsun. Salihalardan olmasını diliyorum. Neşe kardeşimiz 2. Meal davetinden 13,14 ve 15 . cüzleri aldı. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 17.cüz benim.Ben okuyacağım inşaallah. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 12.cüz meali okunmuştur |
Cevap: Meal Hatmine Davet 9.cüz okundu. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 10. cüzü ben alıyorum inşaallah.. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 7.8.9. cüzler okunmuştur.. |
Cevap: Meal Hatmine Davet Yasemin hanım 22-23. cü CÜZÜ ben ve eşim istiyoruz inşallah |
Cevap: Meal Hatmine Davet 8. Cüz okundu :) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Ve misafir katılımcımız Neşe Hanım 13-14-15 cüzleri okuduğunu bize iletti. |
Cevap: Meal Hatmine Davet Yitik sevda kardeşim cüz özetinizi bekliyorum. çalışmanız çok yararlı oldu bize. Allah razı olsun |
Cevap: Meal Hatmine Davet İnşallah akşam özeti veririm Aslında dün gece sunacaktım ama Metin kardeşimin yazısına yazacağım yorum engel oldu hayırlısı ile en kısa zamanda kardeş... |
Cevap: Meal Hatmine Davet 21 ve 22. Cüzleri okudum |
Cevap: Meal Hatmine Davet 10 .cüz okundu... |
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Meal Hatmine Davet 18.cüzü ben alıyorum inşaallah.. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 19.Cüz ZERRİN Hanım tarafından okunmuştur. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 17. Cüz İqra tarafından okundu. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 20.cüzü alıyorum. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 26.cüz Zeki ataman kardeşimiz tarafından okunmuştur. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 18.cüz okundu.. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 22.ve 23 . cüzler okundu inşallah..... |
Cevap: 2. Meal Hatmine Davet 2.CÜZ ÇİZELGEMİZ; 1.Cüz- KürtOğlu=OKUNDU (Allah razı olsun) 2.Cüz- KürtOğlu=OKUNDU (Allah razı olsun) 3.Cüz- KürtOğlu=OKUNDU (Allah razı olsun) 4.Cüz- KürtOğlu=OKUNDU (Allah razı olsun) 5.Cüz- KürtOğlu=OKUNDU (Allah razı olsun) 6.Cüz- Yitiksevda .=OKUNDU (Allah razı olsun) 7.Cüz- Yitiksevda .=OKUNDU (Allah razı olsun) 8.Cüz- Ravza'm =OKUNDU (Allah razı olsun) 9.Cüz- La diyebilmek =OKUNDU (Allah razı olsun) 10.Cüz- La diyebilmek =OKUNDU (Allah razı olsun) 11.Cüz- Abdülmelik=OKUNDU (Allah razı olsun) 12.Cüz- Fecr =OKUNDU (Allah razı olsun) 13.Cüz- Siteyi misafir olarak takıp eden NEŞE hanım aldı. =OKUNDU (Allah razı olsun) 14.Cüz- Siteyi misafir olarak takıp eden NEŞE hanım aldı. =OKUNDU (Allah razı olsun) 15.Cüz- Siteyi misafir olarak takıp eden NEŞE hanım aldı. =OKUNDU (Allah razı olsun) 16.Cüz- Yasemin Ataman =OKUNDU 17.Cüz- İqra=OKUNDU 18.Cüz- La diyebilmek=OKUNDU (Allah razı olsun) 19.Cüz- Siteyi misafir olarak takıp eden ZERRİN hanım aldı.=OKUNDU (Allah razı olsun) 20.Cüz- İqra=OKUNDU 21 Cüz=- Abdülmelik 22.Cüz- Kamer34=OKUNDU (Allah razı olsun) 23.Cüz- Kamer34=OKUNDU (Allah razı olsun) 24.Cüz- - Kamer34=OKUNDU 25.Cüz- - Kamer34=OKUNDU 26.Cüz- zeki_ataman=OKUNDU (Allah razı olsun) 27.Cüz- Siteyi misafir olarak takıp eden NEŞE hanım aldı.=OKUNDU (Allah razı olsun) 28.Cüz- Siteyi misafir olarak takıp eden BERAT kardeşimiz aldı. 29.Cüz- Cemrenur Ataman=OKUNDU 30.Cüz- İnceSızı =OKUNDU (Allah razı olsun) |
Cevap: Meal Hatmine Davet 24-25. cüzleri biz alalım inşallah yasemin bacım |
Cevap: Meal Hatmine Davet 11.cüz okundu evet000 21.cüz alıyorum ... |
Alıntı:
Allah razı olsun. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 1.Cüz- KürtOğlu 2.Cüz- KürtOğlu 3.Cüz- KürtOğlu 4.Cüz- KürtOğlu 5.Cüz- KürtOğlu 5 Cüzü KürtOğlu kardeşimiz okuduğunu bana ileti. Kendisinden Rabbim razı olsun.Her iki cihanda da mükafatını görsün inşallah. |
güzel kardeşim bizi unuttun mu yoksa yayınlandıda ben mi kaçırdım? |
Cevap: Meal Hatmine Davet Kardeş çok özür dilerim emin olun aklımda bazı hususlarda yaptığım çalışmalar engel oldu ama kardeşime söz veriyom bu akşam yayınlayacam nasipse... |
Cevap: Meal Hatmine Davet Yasemin Hoca'm boş cüz bulamadık.bir adet meal hatmin tamamını istiyoruz.42 öğrencimle İnşallah en geç akşam namazına kadar bitirmiş olacağız. 1-30 arası tüm cüzler bizimdir. |
4. Meal Hatmimiz Açılmıştır, 1.Cüz- =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 2.Cüz =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 3.Cüz =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 4.Cüz =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 5.Cüz- =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 6.Cüz- =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 7.Cüz- =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 9.Cüz- =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 10.Cüz- =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 11.Cüz- =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 12.Cüz- =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 13.Cüz- =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 16.Cüz- =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 17.Cüz- =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 18.Cüz- =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 19.Cüz- =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 20.Cüz- =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 21 Cüz= =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 22.Cüz=f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 23.Cüz- =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 24.Cüz- =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 25.Cüz- =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 26.Cüz- =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 27.Cüz- =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 28.Cüz- =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 29.Cüz- =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim 30.Cüz- =f_kryln=Okundu Allah razı olsun kardeşim Allah razı olsun kardeşim bu hatim sayımız beni çok sevindirdi Rabbimde her iki cihanda , katılımda bulunan kardeşlerimi sevindirsin . Öğrencilerinizden ve sizden Allah razı olsun. 4. MEal hatmimiz bitmiştir. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 5. Meal Hatmimiz Açılmıştır, 1.Cüz- = Esma_nur 2.Cüz = 3.Cüz = 4.Cüz = 5.Cüz- = 6.Cüz- = 7.Cüz- = 9.Cüz- = 10.Cüz- = 11.Cüz- = 12.Cüz- = 14-Cüz: İncesızı 13.Cüz- = 16.Cüz- = 17.Cüz- = 18.Cüz- = 19.Cüz- = 20.Cüz- = 21 Cüz= = 22.Cüz = 23.Cüz- = 24.Cüz- = 25.Cüz- = 26.Cüz- = 27.Cüz- = 28.Cüz- = 29.Cüz- = 30.Cüz- =Yasemin Ataman NOT: Sitemizin değerli hocalarından bu paylaşımın altına meal okumanın bize sağlıyacağı faydaları, Kur'anı anlayıp hayatımıza geçirebilmek, dinimizi anlatabilmek için ne kadar gerekli olduğunu anlatan bir ek yazı istiyorum. Yararlı olacağını umuyorum.(maddeler halınde olursa her meal hatmı başlatma paylaşımının altına kullanabiliriz böylece misafir kardeşlerimize her an sunma şansımız olur.) Evet 5. Kur'an soframızı açtık buyurun arkadaşlar... |
Cevap: Meal Hatmine Davet Birinci cüzü ben alıyım inş Yasemin hnm :) ALLAH razı olsun sebeb oldugunuz için |
Cevap: Meal Hatmine Davet Bize ne düşer sayınnn yazarımızzzz .... |
Cevap: Meal Hatmine Davet 24 ve 25. cüzler okunmuştur inşallah....... |
Cevap: Meal Hatmine Davet 21 Cüz=- Abdülmelik (2. CÜZ) Abdülmelik hocam okundu mu cüzümüz? Alıntı:
Yitiksevda Hocam ellerinize yüreğinize sağlık , her mü minin okuyup bilmesi gereken bilgilerden bir zıyafet sofrası sunmuşsunuz. Devamını inşallah okumak nasıp olur. Allaha emanet olun. Alıntı:
İncesızı sana dünkü tarihi yanı 14. cüzü vereceğim... Cüz sırasını bana bıraktığın için tşk ederim. Allah razı olsun. |
SAAT: 19:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.