![]() |
Cevap: Meal Hatmine Davet Alıntı:
okundu hocam.. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 5. Meal hatminin 2.cüzü ben okuyum |
Cevap: Meal Hatmine Davet Öncelikle sebeb oldugunuz için bu konuda ALLAH Razı olsun diyorum banada bir cüz verir seniz sevinirim bitirme süresi varmı onuda ögrenebilirmiyim..şimdiden ALLAH Razı olsun.. |
Cevap: Meal Hatmine Davet Evet 5. Kur'an soframızı açtık buyurun arkadaşlar... Alıntı:
Rabbim sizden ve katılan kardeşlerimizdende razı olsun kardeşim . 5. cüzümüzü başlattık 30-2-14-1 . cüzleri kardeşlerimniz aldı. Diğer cüz sayısından istediğinizi alabilirsiniz hatta ıkı üç dört kaç cüz isterseniz. Zaman koymuyoruz en kısa zamanda okumaya çalışırsak iyi olur. Yaklaşık bir ayda 5. cüze başlamak bizleri çok sevindirdi. aldığınız cüzleri not düşerseniz cüz çizelge paylaşımına eklerim inşallah. |
Cevap: Meal Hatmine Davet meryem ile taha alıyorum.evet000 (16 cüz ) |
Cevap: Meal Hatmine Davet [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hocam 5 meal hatminde de bizi yalnız bırakmazsınız inşallah. |
Cevap: Meal Hatmine Davet Allah hepimizden razı olsun Ayaklarımızı hak din üzere sabit kılsın... Kardeşinize istediğiniz cüzü verin ...Hem bilgilerimi tazelemiş oluyorum hemde elimden geldiğince İnsanlara elde etmiş olduğum bilgileri aktarmaya gayret ediyorum ...Allah bu hayırlara vesile olmanızdan dolayı ecrinizi kat kat versin duamızdır... Yanlışlıkla yorumu başka bölüme ekledim kardeşlerimden ricam diğerini silseler... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Meal Hatmine Davet 3 ile 4 cüzleri alıyorum..RAHMAN Kabul etsin inşALLAH.. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 5. meal için 10dan 15 .cüz a kadar biz alalım inşlh 14 .cüz okunuyor onun yerine 16 yıda alayım |
Cevap: Meal Hatmine Davet 5. Meal Hatmimiz Açılmıştır, 1.Cüz- = Esma_nur 2.Cüz =Fecr =Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 3.Cüz = su damlası 4.Cüz = su damlası 5.Cüz- ==Fecr 6.Cüz- = 7.Cüz- = 9.Cüz- = 10.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] =Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 11.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] =Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 12.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] =Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 13.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] =Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 14-Cüz: İncesızı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] =Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 15.Cüz=[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] =Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 16.Cüz- = Abdulmelik 17.Cüz- = 18.Cüz- = 19.Cüz- = 20.Cüz- = 21 Cüz= = 22.Cüz = 23.Cüz- = 24.Cüz- = 25.Cüz- = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] =Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 26.Cüz- = 27.Cüz- = 28.Cüz- = 29.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] =Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 30.Cüz- =Yasemin Ataman =Okundu [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] karsdeşim adınızı çizelgemize aldım 14 .cüz incesızı kardeşimizde haberiniz olsun. Yitiksevda kardeşim boş olan cüzlerden alın biz yazalım adınızı. Katılımlarınız için hepinizden Rabbim razı olsun. Sizden ricam okuyan kardeşlerimiz okudum diye not düşsün. Allaha emanet olun selam ve dua ile kalınız. |
Cevap: Meal Hatmine Davet yasemin hnm 2. cüzü fecr hoca almışdı farketmediniz sanırım . |
Allah razı olsun kardeşim hemen çizelgemize yazıyorum. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 25. cüzü ben alım inşaallah.. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 29 Cüzü Ben alayım ... |
Cevap: Meal Hatmine Davet 5.Meal hatminin 2.cüzü okunmuştur |
Allah razı olsun kardeşim. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 29. Cüz okunmuştur Özeti daha sonra verilecek İnş... |
Cevap: Meal Hatmine Davet Ferdi özetinide sun bi zahmet Alleme bi tek sen anlama hepimiz anlayalım ... |
Cevap: Meal Hatmine Davet 1. cüz okunmuşdur yasemin hnm |
Cevap: Meal Hatmine Davet 25. cüz okundu... |
Cevap: Meal Hatmine Davet 5.meal hatmin 5.cüzü de alıyım |
Cevap: Meal Hatmine Davet Yasemin hanım ben 17 den 24 e kadar olan kısmı alıyorum birde özetini ekleyemezsem olurmuc* |
Cevap: Meal Hatmine Davet 6 ve 7 yi ben alıyorum |
Cevap: Meal Hatmine Davet 3 ile 4.cüz okunmuştur bilginize..RAHMAN Kabul etsin inşALLAH.. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 5. Meal Hatmimiz Açılmıştır, 1.Cüz- = Esma_nur=Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 2.Cüz =Fecr =Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 3.Cüz = su damlası =Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 4.Cüz = su damlası =Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 5.Cüz- ==Fecr =Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 6.Cüz- = mecnun=Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 7.Cüz- =mecnun=Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 8.Cüz=Yasemin Ataman=Okundu 9.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]=Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 10.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] =Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 11.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] =Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 12.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] =Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 13.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] =Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 14-Cüz: İncesızı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] =Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 15.Cüz=[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] =Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 16.Cüz- = Abdulmelik=Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 17.Cüz- =yetersiz 18.Cüz- =yetersiz 19.Cüz- =yetersiz 20.Cüz- =yetersiz 21 Cüz= =yetersiz 22.Cüz =yetersiz 23.Cüz- =yetersiz 24.Cüz- = Mecnun = 25.Cüz- = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] =Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 26.Cüz- =Yasemin Ataman=Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 27.Cüz- =zeki ataman=Okundu 28.Cüz- = F*E*R*D*İ ( Yasemin Ataman tarafın dan =Okundu ) 29.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] =Okundu (Allah razı olsun kardeşim.) 30.Cüz- =Yasemin Ataman =Okundu Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
MECNUN kardeşim, Davetimi kabul edip aramıza katıldığınız için teşekkür ederim , Bu katılımınızdan Rabbim razı olsun inşallah. Alıntı:
Evet hocam. Uyarınız için Allah razı olsun..Bu cüzü de ben alıyorum. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 8.cüzün yazılması unutulmuş /atlanmış herhalde |
Cevap: Meal Hatmine Davet 9.cüzü de ben alıyım |
Allah razı olsun. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 6.ve7. Cüzleri okudum |
|
Cevap: Meal Hatmine Davet 5. Meal hatmimizde iki cüz boşta almak isteyen kardeşlerimizi davet ediyorum. Abdulmelik, yetersiz kardeşlerim ve FERDİ BEY cüzlerimizi okuduksa lütfen not düşelim. (ABDULMELİK OKUDU) 24 ve 26 cüzlerimiz alınmamıştı. 24 . cüzü ben alıyorum geri kaldı bir cüzümüz. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 26 yida ben alıyorum |
Cevap: Meal Hatmine Davet 6.meal den, 1. cüzü ben alıyorum inşaallah.. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 6. Meal Hatmimiz Açılmıştır, 1.Cüz- = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 2.Cüz =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3.Cüz = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4.Cüz = 5.Cüz- == 6.Cüz- = 7.Cüz- =Yasemin Ataman = OKUNDU 8.Cüz= 9.Cüz- = 10.Cüz- = 11.Cüz- = 12.Cüz- = 13.Cüz- = 14-Cüz:İncesızı= OKUNDU 15.Cüz= 16.Cüz- = 17.Cüz- = 18.Cüz- = 19.Cüz- = 20.Cüz- = 21 Cüz= = 22.Cüz = 23.Cüz- = 24.Cüz- = 25.Cüz- = 26.Cüz- = 27.Cüz- = 28.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 29.Cüz- =Yavuz Selim 30.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 5. Cüzden yetersiz kardeşlerim ve FERDİ BEY cüzlerimizi okuduksa lütfen not düşelim. Alıntı:
Ve la diyebilmek kardeşimin 6. cüz talebi beni çok sevindirdi Rabbim kendisinden razı olsun. Arapça hatimlerin haftalık indiği bir toplumda mealden ne kadar uzak yaşıyoruz. Ben isterdim ki haftada bir meal hatmi bitirebilseydik. Tüm kardeşlerimin haftada bir cüz okuyacak zamanını ayırmasını, ortak bir yürek sesi ile bu paylaşımda bir araya gelmek istiyordum.Haydi arabada, parkta, evde iş yerlerinde öğlen paydaslarında haftada sadece bir cüz okumak için vakit ayıralım. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 30.cüz alıyorum. |
Cevap: Meal Hatmine Davet Ben 28. oğlum Yavuz Selimde 29. cüzleri okuyalım inş . |
Cevap: Meal Hatmine Davet 2.cüzü de ben okuyayım inş. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 1.cüz okundu.. 3. cüzü ben alıyorum inşaallah |
FERDİ BEY 'in almış olduğu cüzü ben okuyacağım. Not düşmenize gerek yok FERDİ BEy. Yetersiz kardeşim okuyup okumadığınızı lütfen bildirin. Eğer okuyamadınızsa, almak isteyen kardeşlerimle okuyalım. |
Cevap: Meal Hatmine Davet yetersizin ,aldığı cüzlerin, 17.cüzü ben alıyorum bu gün okurum inşaallah.. |
SAAT: 20:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.