![]() |
Cevap: Meal Hatmine Davet Alıntı:
7. hatim haftaya başlasa daha iyi olur ( benim açımdan). :) 3-4 gün netten uzak kalacağım |
Cevap: Meal Hatmine Davet hocam o sorular bana çok lazım.. hastalanmayın işiniz çıkmasın sakın...inş.tüm kuranın dökümanı elimizde olacaktır zamanla.. |
Alıntı:
Alıntı:
Allah razı olsun o zaman yola devam edelim.Abdülmelik kardeşim daha hatimde cüzümüz bitmedi ordan alsanız . Yeni hatıme geride cüz kalmadan yol alalım. 24-25 açık ikisinide mi versek size bilmem ki?düşünceli000gülümseyen000 |
7. meal hatmımız Önümüzdeki hafta başlar bende nette olamayacağım ayın 20 sine kadar. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 24 ve 25 cüzleri Abdülmelik hocamız okumuş Allah razı olsun arkadaşlar 6 meal hatmımız bitmiştir. |
onları okudum kusura bakma :) hatim p tesi başlıyabilir ama ben 1.cüz şimdi alayım. |
:) okuduğum bu iki cüz bu hatme ait değil...gözaçıklık yapma. |
Cevap: Meal Hatmine Davet [QUOTE=Abdulmelik;159025]:) okuduğum bu iki cüz bu hatme ait değil...gözaçıklık yapma.[/QUO 24 .cüzü Lademek kardeşimiz almış. Allah razı olsun. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 6. Meal Hatmimiz Açılmıştır, 1.Cüz- = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 2.Cüz =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]= OKUNDU 3.Cüz = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 4.Cüz = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 5.Cüz- ==[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 6.Cüz- = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 7.Cüz- =Yasemin Ataman = OKUNDU 8.Cüz=[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]= OKUNDU 9.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]= OKUNDU 10.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]= OKUNDU 11.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]= OKUNDU 12.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 13.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 14-Cüz:İncesızı= OKUNDU 15.Cüz=Yasemin Ataman = OKUNDU 16.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 17.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 18.Cüz- =la diyebilmek = OKUNDU 19.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 20.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]= OKUNDU 21 Cüz= =mahsun = OKUNDU 22.Cüz = =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]= OKUNDU 23.Cüz- = = OKUNDU 24.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 25.Cüz- = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 26.Cüz- =Yasemin Ataman 27.Cüz- =Yasemin Ataman 28.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 29.Cüz- =Yavuz Selim = OKUNDU 30.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 25.Cüz- tek cüz açığımız var arkadaşlar... |
Cevap: Meal Hatmine Davet 25. cüzü ben alıyım inş. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 24. cüz okundu...ayrıca yasemin abla ve diğer katılımcı hocalar 7. meale devam edelim biz bu günden itibaren dileyen istediği zaman katılır inşaallah.... bende7.mealden 2. cüzü alıyorum inşaallah,şehide aksa,uyutmuyor zaten, |
Cevap: Meal Hatmine Davet 25. cüz okunmuşdur. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 13.CÜZ OKUNMUŞTURevet000 |
Cevap: Meal Hatmine Davet 7. Meal Hatmimiz Açılmıştır, 1.Cüz- =Abdülmelik 2.Cüz =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3.Cüz = 4.Cüz = 5.Cüz- == 6.Cüz- = 7.Cüz- = 8.Cüz= 9.Cüz- = 10.Cüz- = 11.Cüz- = 12.Cüz- = 13.Cüz- = 14-Cüz: 15.Cüz= 16.Cüz- = 17.Cüz= 18.Cüz- = 19.Cüz- = 20.Cüz- = 21 Cüz= = 22.Cüz = = 23.Cüz- = Zeki Ataman 24.Cüz- = 25.Cüz- = 26.Cüz- = 27.Cüz- = 28.Cüz- = 29.Cüz- = 30.Cüz- = |
Cevap: Meal Hatmine Davet 3. cüzü ben alayım |
Cevap: Meal Hatmine Davet 4,5,6,7,8.cüzleri ben aldım..ayrıca bu meal hatminin bitmesini istemiyorum..vesile oldugunuz için ALLAH Razı olsun.. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 3.cüz'ü ben alıyorum. |
|
|
Cevap: Meal Hatmine Davet 7. Meal Hatmimiz Açılmıştır, 1.Cüz- =Abdülmelik 2.Cüz =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3.Cüz = mehmet akif2 + 4.Cüz =su damlası 5.Cüz- =su damlası 6.Cüz- = su damlası 7.Cüz- =su damlası 8.Cüz=su damlası 9.Cüz- = esma nur 10.Cüz- = 11.Cüz- = 12.Cüz- = 13.Cüz- = 14-Cüz: 15.Cüz= 16.Cüz- = 17.Cüz= 18.Cüz- = 19.Cüz- = 20.Cüz- = 21 Cüz= = 22.Cüz = = 23.Cüz- = Zeki Ataman 24.Cüz- = 25.Cüz- = 26.Cüz- = elvin meyra 27.Cüz- = 28.Cüz- = 29.Cüz- = 30.Cüz- =mehmet akif2 |
Cevap: Meal Hatmine Davet ben 3. cüzün mealini okudum 30. cüzü aldım sanırım listeyi güncellememde bi sorun olmamıştır |
Cevap: Meal Hatmine Davet aslında tefsir okuyorum ama meal hatminede katılayım inş 26.cüz ben alayım olurmu? |
Allah razı olsun kardeşim iyi olmuş ellerinize sağlık. 5-6 gün netten uzak olacağım, eğer bu arada cüz alan kardeşlerim olursa benim adıma takıp ederseniz sevinirim. Allah'a emanet. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 21 Ve 22 Cüzleri ben alayım bacım... |
Cevap: Meal Hatmine Davet 7. Meal Hatmimiz Açılmıştır, 1.Cüz- =Abdülmelik 2.Cüz =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3.Cüz = mehmet akif2 +=OKUNDU 4.Cüz =su damlası 5.Cüz- =su damlası 6.Cüz- = su damlası 7.Cüz- =su damlası 8.Cüz=su damlası 9.Cüz- = esma nur 10.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 11.Cüz- = 12.Cüz- = 13.Cüz- = 14-Cüz: 15.Cüz= 16.Cüz- = 17.Cüz= 18.Cüz- = 19.Cüz- = 20.Cüz- = 21 Cüz= =Yitiksevda 22.Cüz = =Yitiksevda 23.Cüz- = Zeki Ataman 24.Cüz- = 25.Cüz- = 26.Cüz- = elvin meyra 27.Cüz- = 28.Cüz- = 29.Cüz- = 30.Cüz- =mehmet akif2 |
Cevap: Meal Hatmine Davet ne zamana kadar okunuyor cüzler |
|
Cevap: Meal Hatmine Davet 10. cüzü alıyorum bende o zaman. Allah razı olsun. |
Cevap: Meal Hatmine Davet nacizane bir isteğim var arkadaşlar mümkün mertebe bu hatimden sonra artık Kuran-ı kerimin arapçasından okusak olurmu sitede bu faaliyet bayağıdır yapılmıyor tabi siz bilirsiniz:) |
Cevap: Meal Hatmine Davet 27. cüzü alıyorum arkadaşlar |
Cevap: Meal Hatmine Davet 7. Meal Hatmimiz Açılmıştır, 1.Cüz- =Abdülmelik 2.Cüz =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3.Cüz = mehmet akif2 +=OKUNDU 4.Cüz =su damlası 5.Cüz- =su damlası 6.Cüz- = su damlası 7.Cüz- =su damlası 8.Cüz=su damlası 9.Cüz- = esma nur 10.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 11.Cüz- = 12.Cüz- = 13.Cüz- = 14-Cüz: 15.Cüz= 16.Cüz- = 17.Cüz= 18.Cüz- = 19.Cüz- = 20.Cüz- = 21 Cüz= =Yitiksevda 22.Cüz = =Yitiksevda 23.Cüz- = Zeki Ataman 24.Cüz- = 25.Cüz- = 26.Cüz- = elvin meyra 27.Cüz- = mihrinaz 28.Cüz- = 29.Cüz- = 30.Cüz- =mehmet akif2 __________________ güncel |
Cevap: Meal Hatmine Davet talibetün neden olmasın arapçasından da hatim yaparız kuran mealini okumanında zararı olmaz aksine faydası olur |
yanlış anlaşılmadı umarım |
Cevap: Meal Hatmine Davet kuranı hatim yapalım diye konu açılırsa ben de yetiştirebildiğim kadarıyla ben de katılırım |
|
Cevap: Meal Hatmine Davet ama süresini çok kısa tutmayalım biz senin gibi hafız değiliz canım |
Cevap: Meal Hatmine Davet 7. Meal Hatmimiz Açılmıştır, 1.Cüz- =Abdülmelik 2.Cüz =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3.Cüz = mehmet akif2 +=OKUNDU 4.Cüz =su damlası 5.Cüz- =su damlası 6.Cüz- = su damlası 7.Cüz- =su damlası 8.Cüz=su damlası 9.Cüz- = esma nur 10.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 11.Cüz- = 12.Cüz- = 13.Cüz- = 14-Cüz: 15.Cüz= 16.Cüz- = 17.Cüz= 18.Cüz- = 19.Cüz- = 20.Cüz- = 21 Cüz= =Yitiksevda 22.Cüz = =Yitiksevda 23.Cüz- = Zeki Ataman 24.Cüz- = 25.Cüz- = 26.Cüz- = elvin meyra 27.Cüz- = 28.Cüz- = 29.Cüz- = 30.Cüz- =mehmet akif2 |
Cevap: Meal Hatmine Davet 11.Cüz- = 12.Cüz- = 13.Cüz- = 14-Cüz: 15.Cüz= 16.Cüz- = 17.Cüz= 18.Cüz- = 19.Cüz- = 20.Cüz- = bunları alıyoruz inşALLAH miniklerimle bitireceğiz bu gece. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 7. Meal Hatmimiz Açılmıştır, 1.Cüz- =Abdülmelik 2.Cüz =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3.Cüz = mehmet akif2 +=OKUNDU 4.Cüz =su damlası 5.Cüz- =su damlası 6.Cüz- = su damlası 7.Cüz- =su damlası 8.Cüz=su damlası 9.Cüz- = esma nur 10.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 11.Cüz- =f_kryln 12.Cüz- =f_kryln 13.Cüz- =f_kryln 14-Cüz:f_kryln 15.Cüz=f_kryln 16.Cüz- =f_kryln 17.Cüz=f_kryln 18.Cüz- =f_kryln 19.Cüz- =f_kryln 20.Cüz- =f_kryln 21 Cüz= =Yitiksevda 22.Cüz = =Yitiksevda 23.Cüz- = Zeki Ataman 24.Cüz- = 25.Cüz- = 26.Cüz- = elvin meyra 27.Cüz- =iqra 28.Cüz- =iqra 29.Cüz- = 30.Cüz- =mehmet akif2 |
Cevap: Meal Hatmine Davet 27 ve 28 ben alıyorum |
SAAT: 20:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.