![]() |
Cevap: =Kitap Sözleri = " İyiyim" deriz ya hep , alışkanlık bizimkisi ... Peki karşındaki kişide gerçekten , nasıl olduğunu merak mı ediyor sanki.." |
Cevap: =Kitap Sözleri = Seveceksen eğer, Terk edilmeyide göze al derim ben. Çünkü seni bilmem ama ben; Dün 'canım' dediğime yarın 'düşmanım' demem. Nazım Hikmet |
Cevap: =Kitap Sözleri = Alıntı:
|
Cevap: =Kitap Sözleri = Nehir alışkındır karmaşaya, deli dolu akışa. Zaten çağlamak için bahane arar ya, hızlı yaşar, çabuk taşar. Atılan taşı içine alır; benimser, sindirir ve sonra da unutur kolaylıkla. Karışıklık onun doğasında var, ne de olsa. Ha bir eksik ha bir fazla. Elif Şafak – AŞK |
Cevap: =Kitap Sözleri = Büyümek” denir adına..Benliğini içeri çekersin. Saklarsın yaralı kalbini, gözyaşını içine akıtırsın..Perde üstüne perde çekersin kimsesiz odanın penceresine..Perde üstüne perde çekersin çocuksu düşlerine, aykırılığına, içinden konuşmalarına.. Büyümek dedikleri aslında, bu korkunç boşlukta hep üşümektir… -Büyümek - Murathan Mungan- |
Cevap: =Kitap Sözleri = Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir Dünyada,kendin olarak kalabilmek,dünyanın en zor savaşını vermek demektir.Bu savaş bir başladımı,artık hiç bitmez!... E.e Cummings..doğan cüceloğlu'nun 'savaşçı' benim en sevdiğim kitap sözüdür.. |
Cevap: =Kitap Sözleri = Alıntı:
|
Cevap: =Kitap Sözleri = "Köy sakinleri yağmur duasına çıkmışlardı. Bütün köy ahalisi toplandı. İçlerinden sadece birinde şemsiye vardı. Bu; inanç'tır. Babalar bebeklerini havaya hoplatır, çocuklar gülmekten bayılır. Yere düşübileceğini akıllarına bile getirmezler.... Çünkü babaları onu tutacaktır. Bu; güven'dir. Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur. Ama yine de ertesi güne dair planlar yaparız. Bu; ümit'tir. Ve bu üçü varsa hayatınız güzeldir." * Üstün Dökmen [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: =Kitap Sözleri = "Yaşama sebebini hayallere bağlarsan,gerçekler ölüm sebebin olur.." |
Cevap: =Kitap Sözleri = “Çoğunlukla konuşan, hele fazla konuşan insanları anlayamıyorum. İşte bütün gün konuşacak birisinin olmaması büyük bir rahatlık. Çevrede o kadar çok depresyon geçiren insan var ki hepsinin çeneleri düşmüş.” Tezer Özlü - Her şeyin Sonundayım |
SAAT: 08:15 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.