![]() |
Cevap: =Kitap Sözleri = [QUOTE=suhtem;164430] Alıntı:
alkış000alkış000evet000 |
Cevap: =Kitap Sözleri = Vazgeçmek değilse O,nun için HERŞEYDEN.. Vageçme o halde HİÇBİRŞEYDEN..Suhtem. |
Cevap: =Kitap Sözleri = [ındent] şarka bakmaz,garb"ı bilmez , görgüden yok payesi, bir kızarmaz yüz, yaşarmaz göz , bütün sermayesi. " mehmet akif ersoy- [/ındent] |
Cevap: =Kitap Sözleri = "Evlilikte başarı, yalnız aranan kişiyi bulmak değil, aynı zamanda aranan kişi olmaktır. " |
Cevap: =Kitap Sözleri = Çocuklar boyama kitabı değildir . Onları en sevdiğin renklere boyayamazsın . Uçurtma Avcısı |
Cevap: =Kitap Sözleri = Paylaşımlarınız için teşekkür ederim emeğinize sağlık... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayat bir sınavdır;ama diğer sınavlara pekde benzemez,Çünki bazen yaptığın bir yanlış,tüm doğrularını götürebilir.. // Dostoyevsky // |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] **..DUA"larınız...Dirilişin,"MİRÂC"ıdır..**** Ahmet Ünal |
Cevap: =Kitap Sözleri = "Yalancı zevklerden vazgeçmek, şeytanın kulağımıza sürekli fısıldadığı., "Haydi gül oyna" tekliflerine aldırış etmemek . Ebedi gülistana kavuşmak için sahte çiçeklerden vazgeçmek zindan hayatıysa ben bu zindanın gönüllü mahkumuyum " *gül yarası adlı kitaptan*skrskr |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ Bomba şimşekleri beyninden inip her siperin Sönüyor göğsünün üstünde o arslan neferin. Ölüm indirmede gökler, ölü püskürmede yer, O ne müthiş tipidir, savrulur enkazı beşer. Boşanır sırtlara, vadilere, sağnak sağnak. Kafa göz, gövde, bacak, kol, çene, parmak, el ayak Vurulup, tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilal uğruna yarap ne güneşler batıyor. Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker Gökten ecdat inerek öpse o pak alnı değer. Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? Gömelim gel seni tarihe desem sığmazsın. Mehmet Akif ERSOY |
Cevap: =Kitap Sözleri = düşünceli000(Ben) nerede ? Onu daima bir başka unsura bağlı olarak ifade ediyoruz: Benim elim ,benim ayağım , benim gözüm, benim yüzüm... Bütün bunların görünmeyen merkezinde (ben)... O nerede ?.. Vücudumuzda her mevcud, o meçhulde toplanıyor. O nerede?.. Onu gösterebilir miyiz?. -A.Hakim Arvasi Hz- |
SAAT: 12:48 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.