![]() |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Asıl yetimler anadan babadan yoksun olanlar degil, akıldan ve vicdandan yoksul olanlardır." Hz. Ali |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tebessümümüze muhtaç,tesellimize aç insanlar...Cennet"imizdir... Ahmet Ünal.... |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsanları yükselten iki büyük vasıf vardır; erkeğin mert, kadının namuslu olması. -Napoleon |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Diyorlar ki; dost acı söyler! Acıyı söyleyene dost denilmez ki. Seni sevmeyen acı söyler. Dostun, sana söyleyeceği acı dahi olsa, senin canını acıtmayacak şekilde tatlı dille söyler. Eğitim ve Gelişim.. |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yaşamak, kendi kendini adam etmektir. Zeka ve bilgiyi kullanarak, etinden kemiğinden kendi heykelini yapmaktır... PDR Dr.Fatih Kalkinc |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen..!! Ruhun ile gönlün"ün nerede olduğuna bak…!! *** Ahmet Ünal....... |
Cevap: =Kitap Sözleri = Büyük insanları büyük görmemizin sebebi, bizim dizlerimiz üzerine çökmemizdir. Diz üstü çökmeyi bırakıp biz de ayağa kalkmalıyız. ROBERT COLLİER |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey akıl sahibi bilir misin; Ağızdaki dil nedir ? Hüner sahibinin hazine kapısının anahtarı. Olunca kapın kapalı nasıl bilinir mücevherci mi tuhafiyeci mi ? Akıl sahipleri edep sayarlar susmayı. ama konuşmaya çalış gerektiğinde. Zarar verir iki şey akla: Konuşulacak zaman susmak; Susulacak zamanda konuşmak. Sadi-i Şirazi -- Gülistan |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kıpırdarsam döküleceğim.Kalırsamda esaretim..İki arada bir derede yüreğim..** Ahmet Ünal.. |
Cevap: =Kitap Sözleri = Ağlarken nefsimi Allah'a sattım.Daha bu satış bitmeden nefsimin gülmekte olduğunu gördüm . İslam Erlerine Nasihatler |
SAAT: 08:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.