![]() |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yolunu kaybedene"iyi gidiyorsun!" demek büyük bir cefa ve zulumdür... Sadi-i Şirazi |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Engelleri yollarınızı tıkayan şeyler olarak görmeyin .Onları size uçmayı öğretecek fırsatlar olarak görün.. Anonim |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Acı ve acı çekme, büyük bir zekaya ve duyarlı bir yüreğe sahip kişiler için her zaman kaçınılmazdır. dostoyevski |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır. Mehmet Akif Ersoy |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kimileri Gül Dediler, Ömür Boyu Güldüler; Kimileri De Gül Dediler, Gül Uğruna Öldüler. İskender Pala |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Artık Öğrendim Ki; Kimi Sevdiğin Önemliymiş. Uzun Yolu Göze Alamayana Kelebek Olunmazmış. Nefesi Yetmeyenle Dipte Hazine Aranmazmış. Aşkın Ibadetini Bilmeyene Bayram Bağışlanmazmış. İclal Aydın |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eğer Diğer Insanlardan Benim Için Bir Şeyler Yapmalarını Bekleseydim Hiçbir Şey Yapamazdım. İsaac Newton |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayatın değeri uzun yaşanmasında değil,iyi yaşanmasındadır .Öyle uzun yaşamışlar vardır ki, pek az yaşamışlardır.Doyasıya yaşamak yılların çokluğuna değil,sizin coşkunuza bağlıdır.. |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mutluluğum Belki de Şundan İleri Geliyor; Bende Olanlara Seviniyor ve Şükrediyorum, Olmayanların Üzerine de Düşmüyorum..! |Tolstoy | |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Birinin kalbini kırmadan önce iki kere düşünün dostlarım! Hele ki o kişi sıradan biri olmamışsa hayatınızda. // Charles Bukowski // |
SAAT: 02:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.