![]()  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Yolunu kaybedene"iyi gidiyorsun!" demek büyük bir cefa ve zulumdür... Sadi-i Şirazi  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Engelleri yollarınızı tıkayan şeyler olarak görmeyin .Onları size uçmayı öğretecek fırsatlar olarak görün.. Anonim  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Acı ve acı çekme, büyük bir zekaya ve duyarlı bir yüreğe sahip kişiler için her zaman kaçınılmazdır. dostoyevski  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır. Mehmet Akif Ersoy  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Kimileri Gül Dediler, Ömür Boyu Güldüler; Kimileri De Gül Dediler, Gül Uğruna Öldüler. İskender Pala  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Artık Öğrendim Ki; Kimi Sevdiğin Önemliymiş. Uzun Yolu Göze Alamayana Kelebek Olunmazmış. Nefesi Yetmeyenle Dipte Hazine Aranmazmış. Aşkın Ibadetini Bilmeyene Bayram Bağışlanmazmış. İclal Aydın  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Eğer Diğer Insanlardan Benim Için Bir Şeyler Yapmalarını Bekleseydim Hiçbir Şey Yapamazdım. İsaac Newton  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Hayatın değeri uzun yaşanmasında değil,iyi yaşanmasındadır .Öyle uzun yaşamışlar vardır ki, pek az yaşamışlardır.Doyasıya yaşamak yılların çokluğuna değil,sizin coşkunuza bağlıdır..  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Mutluluğum Belki de Şundan İleri Geliyor; Bende Olanlara Seviniyor ve Şükrediyorum, Olmayanların Üzerine de Düşmüyorum..! |Tolstoy |  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Birinin kalbini kırmadan önce iki kere düşünün dostlarım! Hele ki o kişi sıradan biri olmamışsa hayatınızda. // Charles Bukowski //  |  
| SAAT: 17:09 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.