![]() |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Arapça derslerinde ,başka videoların yardımına ihtiyaç var.Sadece uzemin haftada bir-iki saatlik arapçasıyla geçemeyiz. Zaten hem imam hatip bitirmiş,hem önlisans okumuş arkadaşların az çok arapçası olması lazım.İlitam arapça yazarak ve konu neyse onuda ilave ederek başka ilitamların videolarını izleyin.Çok faydasını göreceksiniz. |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Alıntı:
evet arkadaşım..bende bunu kastetmiştim..bağlantı kopunca bi daha giremedim..zaten ayrılacaktım..isabet oldugülümseyen000 devam ettide benden kaynaklımı giremedim diye düşündüm:) |
tavsiyen için sağolasın muallime...ben gurup işinide yapamadım..çıktım..videoları izlemek iyi olacak benimiçinde.:) |
|
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Konuları bitirip tekrarlara başladınız mı ?? Ben mantıkla başladım ama diğer derslerin konuları duruyor. Mantığın konuları azken çıksın aradan (: Çok ezber var yaa ağlayan000 |
|
evet000bende aynı şekilde fıkıh..arapça..kuran..iyi bir plan doğrultusunda çalışmak gerekiyor.. kpss dhbt derken iyice birbirine karıştı zaten herşey...bende yerine otutturmaya çalışıyorum var gücümle:) muallime ArO*tavsiyen için..Ahmet meydan ın videolarını buldum..çok iyi geldi arapça için.. sağolasın arkadaşım...geçmiş yıl sorularıyla pekiştiricem inşallah...gayretim öğrendiklerimi unutmama yönünde...o yüzden notlarımıda çok özenerek hazırlıyorum..hep elimin altında olsun.. her zaman istifade edeyim diye(:rabbbim yardımcımız olsun |
dur.. ey arkadaşım beraber oturup ağlaşalımağlayan000ağlayan000 yüzyüze olsak nasıl azar yicez bilmemki:) katıldığına katılacağına bin pişman ediyor adamı:) çok geriliyoruz ..bende hergüne bir ders koyarak devam ettiricem inşallah.. grup çalışmaları nasıl gidiyor ravzam.... |
zaten bazı dersleri evdekilerele birlikte dinliyorum kuran ve kelam derslerini özellikle ama Kuran hocasının ''ucube gibi okumayı bırakın'' diye azarlaması evdekileri bile güldürüyor. Neyse Yıllardır kuran tecvid öğretiyorum ben bile endişelendim yani :) |
yok arkadaşım ..ekrandan geriliyorum profumuz ucube dedikçe..hele dün..yüzyüze olsak söz söyleme hakkımız olur.anlaşırızda..böyle tek taraflı saçıp savuruyor her tarafa sanki..üzülüyorumda açıkçası..bize karşı bakış açıları ne acaba..zorlamı getirdiler bizim karşımıza ki muhtemelen öyle..diye aklımdan geçirmiyor değilim..:)işimizin kolay olduğunu söyleyenler haltetmişmahcup000..affen..ozr*. |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü vize konuları nasıl yetişecek ?? |
şöyle söyleyeyim norman örgündekilerden 3 ktı alıyorlar maaş itiraf etti birisi ögretim görevlilerinin hobisidir stemde bulunmak türkiye geneli böyle yüksek lisansta çok aglayan kız vardır |
|
haklısın arkadaşım..ne alır ne verirler bilmem de..hakikaten zor yani... |
İlitamdaki bayan öğrencileri ağlatarak daha fazla eğitileceklerini sanmıyorlardır herhalde. İnsan psikolojisini yanlış yönde kullanıyorlar. Öncelikle örnek olmaları gereken kişiler hocalar olmalı. Baskı ve moral bozukluğuyla ders çalışmada ne kadar verim olabilir ki ! Oysa teşvik ederek ve onurlandırarak talebelerinin çok daha fazla başarılı olmalarını sağlayabilirler. İlitamla ilgili istişarelerinizi takip ettikçe bölümü daha iyi tanımaya başlıyorum, en azından karşımızdakinin ne olduğunu bilmek gerek.. Rabbim yolunuzdaki engelleri kaldırsın ve yolunuzu açsın inşallah.. |
|
|
netten izliyorum..sıkıntı olmaz diye gevşeyemiyorsun...pür dikkat ,nefessiz hocayı dinliyorum inangülümseyen000..kolay bişey yok..zorda bizim işimiz..rabbim yolumuzu açsın..üstesinden gelme gücünü versin hepimize |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü arapçayı içselleştiriyorum:)kelimeler eş anlamlı zıt anlamlı...onlara çalışıyorum..hocaların verdiği notlarla deesteklemeye çalışıyorum.. fıkıh bitti..soru çözüyorum..forumda payaşılmış sorulara mutlaka bakın arkadaşlar..dökümandan çalışmak yetmiyor..soruları çözmek daha çok işe yarıyor...diğerlerine detaylı çalışmadım henüz...sizde durum nedir |
|
|
Arapça soruları hep kitaptaki (pdf)alıştırmalardan olacakmış,bu işi kolaylaştırıyor. |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü 13 Ekim - 19 Ekim ÜNİTE 5 إبليس ينتصر Prof. Dr. Ahmet YÜKSEL link paylaşımını hiç beceremiyorum muallime:)affen arkadaşım..ama kendi sayfanda giriş yaptığında ,yukarda kopyaladığım bölümün hemen altında dökümanlar..sunum..dosya diye bölümler var...aslında her videonun altında var...oradan ulaşırsın hemencik(: |
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Sınavdan önce okunması gerek [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü arapçaya hiç bakmadım osmanlıcayı vakit bulursam bugün bitireceğim galiba onlısanstaki AA lar ilitamda bir hayal olacak benm için... |
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü arkadaşlar yarın saat 14:00 da uzemin deneme sınavı vargirmeyi unutmayın..sınav öncesi iyibir deneme olur bizim için... |
|
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu adresten deneme olacakc* |
|
|
ismi fail vs vezinlerinj görünce cok mutlu oldum :) klasik arapca bildigim icin cok basit geldi |
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü mantık tan 4 üniteden..diğer deslerden 7 üniteden sorumluyuz ve 7.üniteler hakkaten ağır:)sivas ilitam için daha 2.pdf lerdeler denidi ama doğrumu acabadüşünceli000 |
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü mihrinaz osmanlıca bana da çok kolay gelmedi daha 1 unite bitirdim hocayı nerdeyse hep canlı dinledim ama halimi görsen çocuklr bir taraftan bir taraftan mutfakda iş ne kadar akılda kalırsa nasreddin hocaya damdan düştüğü için gelenlere bana damdan düşeni getirin o benim halimi anlar diye söylemiş ben seni çok iyi anlıyorum çok büyük zorluklarla derslerimize bakıyoruz arapça ve osmanlıca gerçekten zor mantık dersi de çok kolay gelmedi osmanlı ve mantık hocası finalleri klasik yapacağı için çok zorlanacağım gibi derslerime çalışıyorum uykusuz kalıyorum yoruluyorum o da neyse çok eğilince bu sefer sinüzit baş ağrısı yapıyor bilmeyen için söyleyeyim ben sivas ilitam okuyorum allah herkese kolaylık versin üniversite okuyoruz tabiki zorlanacağız |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü mihrinaz hocalar genel olarak 4. üniteye geçecek o kadar ağır işlemez ki dersler bizim ders pdf'leri çok uzun bir de 10 tanecik dersimiz var |
SAAT: 05:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.