![]() |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Alıntı:
|
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü daha sorulara bakmadım ben ravzam..ama hoca anlatırken kesinlikle soru şeklini görmek lazım diye düşündüm...başka türlü ne çalışacağını belirlemek zor |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Fıkıha çalışıyorum bi kaç gündür önce kendim okuyorum sonra hocayı dinliyorum tabiri caizse 'cuk' oturuyo skr Osman hoca dersleri ne güzel anlatıyormuş öyle c* |
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü arkadaşlar ,fıkıh usulü başta olmak üzere paylaştığım sorularda sıkıntılı olanları lütfen belirtin..bende çözdükçe ,aksi bir durum olursa sizinle paylaşırım inşallah |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü her dersten ünite ünite mi ilerliyorsunuz yoksa birdersi bitirme gayretindemisiniz...fıkhın ilk ünitesiyle başladım.. son ünitede anlamlandıramadıklarım ilk ünitede açıklama olarak karşıma çıktı.. çalıştıkça güzelleşiyor ve anlaşılıyor diye düşünüyorum..hepimize kolaylıklar |
Daha başlamadım tekrarlara İlk üniteden başlamışsın ama yetiştirebilecek misin Vize sonrasına ağırlık verseydin ya |
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü mantık dan da nahl suresi 125.ayeti ezberledim |
Alıntı:
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü fethi hocam derste..sen nerdesin:) |
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü mihrinaz avatarındaki uyuyan çocuk resmini kaldırırı mısın(: benim motivemi bozuyor ne zaman onu görsem uykusuzluğu yorgunluğum daha da depreşiyor sanki o resime bakmasam çok iyi motiveyim de sanki sadece düşüncemi belirtmek istedim arkadaşımevet000 maşallah tekrarlara geçmişsin ben de üniteleri tamamlamaya çalışıyorum herşey yarım yamalak ama ben son ana kadar çabayı bırakmıyacağım allahın yardımıyla |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü sistematik kelamın 10.ünitesine özellikle yoğunlaşın arkadaşlar..dinlemeyenler videoları tekrar dinlesin. |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Kuran sınavında mutlaka gelecek sorular şunlar;Harflerin sıfatları ,kunut duaları ve subhanekeden başlayıp vedduhadan aşağısı nasa kadar tam ezber,dudak talimi ... Geçen seneye bakarsak Yüzünden okuma ve tecvid sorusu yok uygulama var.Yaşar Hocadan o kadar korkmaya gerek yok imtihanda diğer hocalar neyse o da öyle ..Kolay gelsin. |
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü muallime,kalacak yer işini naptın..ayarlayabildinmi..cuma gününden mi gideceksin.. |
|
|
Çok alemsin ya ,sırları açık etmeyelim lütfen Ağzı-Açık000 Samsunda görüşüceğim seninle Ağzı-Açık000 Üstelik Hocamıza sordum ,''bakıcam'' dedi. |
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...], Fıkıh hocası ,birbirine benzeyen kelimeleri 14.ünite olarak ''Fark ve Benzerlikler'' başlığı altında çok güzel anlatmış,fıkıh imtihanına girmeden önce mutlaka izleyin derim. |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü [YT]SQnZnrrX6zI[/YT] 19 Mayıs İlahiyat Öğrencilerinden Hocalara Davos Göndermesi |
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Arkadslar kuran ezberinde neler var? Ahzap suresi 70 kusur ayet 125.ayet yokki hangi sure o? Bir de mantik hangi uniteden basliyo |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü nahl suresi 125.ayeti mantık hocası istemişti..alya dua.. kurandan da videolar açılmıyor bende..ders videolarını izlicem..birde yüzünden okuma yapmayacakmışız..ikinci dönemmiş..hoca söyledi |
|
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü arapça sınavı nasıl geçti:) |
güzeldiii, geçen sınavı düzeltip aynısını sormuşlar hyyyyy hyyyyy senin nasıl geçti abla |
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü çalışmaların nasıl gidiyor ravzam..ben daha fıkıhı bitiremedim..nasıl olcak bilmem |
Kelam ile mantığı bitirdim Arapça duruyo 13. üniteyi hallettim sadece Yüzyüze derslerede katılmayı düşünüyorum bakalım yetiştirebilecek miyim |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Yüz yüze derse katılacak olan var mı? |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü cuma günü öğleden sonra derslerine katılabilirim belki:)öğrenci kimliğini aldıktan sonra yani.. mantık saat 5 teymiş..belki olur..sen katılacakmısın ravzam |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü mantık ve fıkıhı bitirdimelhm kelam ve osmanlıcayı bitirmem lazım hemencikdüşünceli000.. arapçayıda sonraya inşallah..çarşamba kelam perşembe osmanlıca..cumaya arapça bıraksamdüşünceli000 ..olmaz..:) arapçada aralara girmeli..evet hesabı yapınca çıkmam gerektiğine hükmettimsopa000..selametle |
katılmak istiyorum ama zamanım gidecek hep ders anlatılmazsa uzgn |
Osmanlıca da neye çalışacağız ben hala anlamadım 7638jk4 Kur'an-ı Kerim'in hiç adı geçmiyor :) |
osmanlıcada mutlaka kelime yazmaya çalış..hoca özellikle vurguladı bunu.. bende yazmaya uğraşıyorum..birde alıştırmalar kısmı..vezinler..arapça farsça tamlamalar.. yani baya var çalışılacak konu:)..kelamı bitirme gayretindeyim bakalım olacakmı..6.üniteden başlamayıda hiç içime sindiremiyorum..en baştan başlayınca ,hepsi yerine oturuyor.. umarım verimli çalışabiliriz..hepimize kolaylıklar.. |
SAAT: 05:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.