![]() |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü kuranı kerimi son güne bıraktım..bakalım ne olur:) |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Alıntı:
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Bugün arapça dersine katıldınız mı ? Ben katılamadım, katıldıysanız 13. ünitenin sonunu paylaşabilirseniz çok makbule geçecek. c*c*c* |
seneye bırakayım diyorum sonra gir bütte halledersin diyorum uzgn Kendi kendime konuşup duruyorum 25.gif |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Nasil gecti sinavlariniz? |
mantık hariç vasat |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Kuranı kerim için yine samsundayım..bakalım osmanlıcadan ne çıkacak...diğer dersler oratalamaydı geçerim herhalde...çalıştığım nispette yaptım bende..ama osmanlıca resmen aşmıştı kendini:) |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Kurani Kerimi 79 la gectim Remzi hocadan.tek korkum osmanlica. Cok berbatti fikih bile guzeldi |
puanımda hakettiğim bir puan yani..tecvidi bilemedim..baya kırmış demekki..neyse samsunun yolları dar dar..bana bakma benim bütüm vargülümseyen000 bende özet bu.. |
seninle de tanismak isterim mihrinaz :) büt e belki ben de kalirim osmanlicadan |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü sınav sonuçlarımızın 3 ü daha girildi geçmişim hepsinden osmanlıcadan korkuyordum Allaha şükür kalmadım sizin nasıl |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü görüşmek üzere inşallah Abdullah19c*c*c*c* |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü omu lü arkadaşlarım nerelerdesin...haftaya finaller var..14 üniteyi nasıl bir yöntem içine koydunuz merak ettim..dökümanlaramı çalışsam..özetlerdenmi yaralansam..sadece sorumu çözsem bilemedim..sizde yöntem nedir.. birde çıkmış nfinal sorularına cevap arıyorum...ne zormuş..yani hocalar kitap serbest baka baka yapın deseler..gene alacağım puandan yukarısını almam yani..bulamıyorumk bile cevapları...hepinize kolaylıklar inşallah... |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü sonuçlarınız nasıl arkadaşlar.sayfamız boş kalmış |
|
|
|
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Butun zorluklarin ustesinden gelirim diyorsaniz İnonu ye buyrun |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü SAMSUN 19 MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLİTAM BİLGİ. 1- ÇAN EĞRİSİ VAR 2- SINAVLAR TEST USULÜ 3- KURAN SINAVI SÖZLÜ OLUYOR. 4- FİNALLER CUMARTESİ- PAZAR TEST USULÜ SINAV -PAZARTESİ KURAN SÖZLÜSÜ …ARD ARDA 3 GÜN. 5- DERS GEÇME NOTU = 50 BAĞIL SİSTEM VAR. FİNALLERDEN 50 ALAN GECER. 6- DERS KİTAPLARI= PDF ŞEKLİNDE HAFTALIK YAYINLANIYOR. 7- YÜZ YÜZE EĞİTİM FİNAL SINAVLARINDAN ÖNCEKİ İKİ GÜN YANİ PERŞEMBE VE CUMA VEDE MECBURİ DEĞİL. 8- ULAŞIM SIKINTISI HİÇ BİR ŞEKİLDE YOKTUR. 9- ARAPÇA DERSİ EN KOLAY DERS BUNU HİÇ DÜŞÜNMEYİN ( ARAPÇA BİLMESENİZDE ) EZBERLE HALLEDERSİNİZ 10- TOPLAMDA 3. VE 4. SINIF 4 DÖNEM YANİ. HER DÖNEM 6 DERSTEN SORUMLUSUNUZ. 11- DİPLOMADA İLAHİYAT FAKÜLTESİ YAZIYOR İLİTAM DEĞİL. 12- ESKİDEN OMÜ DE İLİTAMLILARIN BİR DEĞERİ YOKKEN ARTIK VAR. 13- VİZELERDEN EN DÜŞÜK 85 ALIRSINIZ ( TABİKİ GRUBLAR SAYESİNDE ) 100 DE ALMAK VAR. 14- AZ BİR ÇALIŞMAYLA OKULU BİTİRİRSİNİZ. AMA ÇALIŞMAK GEREK. 15- FİNALLERE GELİNDİĞİNDE KALMA PROBLEMİ OLMAZ. GRUBLARDA YARDIMCI OLUNUR SİZLER VAKIF YURTLARINA V.S. YÖNLENDİRİLİRSİNİZ. 16- KALDIĞINIZ DERSLER OLURSA YAZ OKULUNDA VEREBİLİRSİNİZ.* 17- ŞU ANA KADAR OLAN ÇIKMIŞ SORULAR BİR KİTAPTA DERLENMİŞTİR VE ÖZET LERDE MEVCUTTUR. KESİN KAYITTAN SONRA PAYLAŞILIR. 18.OMÜDE OKUYAN HER ÖĞRENCİ GİRDİĞİ HER SINAVDAN BAŞARILI OLUR.* 20- OMÜ İLİTAK BİR KALİTEDİR. BUNU ANCAK YAŞAMAK GEREKİR. FARK YARATIR, FARKI KAPISINDAN GİRİNCE SİZLERDE GÖRECEKSİNİZ, SONRASINDA SİZLERDEKİ FARKIDA ÇEVRENİZ GÖRECEK İNŞALLAH.* alıntıdır.."seda" |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Bir senemiz bitmis bile.ve 4 olmusuz hey gidi günler:) ben de seviyorum okulumu beklerim herkesi.. |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] inönüde okuyan arkadaşlarımız destek bekliyorlar..bu dalga bütün ilitamları sarabilir:)imzamıza ihtiyaçları var..birde dularımıza :) |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü arkadaşlar ders çalışmaya ezber yapmaya başladınızmı..ezberlerimi tamamlamaya uğraşıyorum..bir sorum olacak,hadis dersi çok karışık geldi bana,bablar bölümü...birde ezber hadisler bölümü var..acaba değişirmiki bu sene ezberler..gurup üerinden çok soramıyorum..bilgisi olan bir arkadaşım buraya uğrarsa birde cevaplrsa sevinirim..selametle |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü mihrinaz ben de çok ezber yaptım o kadar yoğunluğuma ragmen ama tamamlıyamadım bayrama kadar yapabildiğimi yapacağım okul zamanında son sürat devam edeceğim biz de 3. dönem 30. cüz naziatdan şems süresine kadar 4. dönem tebareke amme fetih hucurat rahman saff cuma hadisden bu dönem 40 gelecek dönem 40 hadis ezberlenecek biz şimdiden haftada 3 tane 3 tane ezberlemeye başladık ben kuranı geliştirmek için kuran dersine gideceğim bu sefer kuran kursuna değil başka çok iyi hocaya mahreç ve tecvid üzerine çok çalışacağız yaz boyu necla yasdıman ve ebu zerka videolarına baktım birçok şey daha öğrendim arapçadan sürekli kuranı kerim dinliyorum ezber yapacağım yerleri dinliyorum bu aralar you tubedan ezberleyeceğimiz hadis sesli video buldum onu dinliyorum ama mutfakda iş yaparken ve çocukların sesiyle |
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü bende dersler nasılsa çalışılıp yoluna konuluyor dedim..ezberlerime yoğunlaştım..derslerin içerikleine ancak baktım ve hadis yordu beni..illaki dersler başlayınca yoluna konulurda..hayırlsı bakalım...çocuk sesleri olmadan olmuyor arkadaşım.. |
|
|
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü muallime bence okulu bitir sonar devam et okulun stresini bir yıl daha çekme daha sonar engelsiz görevini yaparsınc*c*c* |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü hocam birde inönü ilitamdaki arkadaşlara destek için yukarda bir link verdim.ilgilenirseniz destek olursanız iyi olur.. :):) |
|
onca yol katedip geliyrsunuz,tatilleriniz bile farklı zamanlarda sınav zamanını bile denk getirmekte zorlanıyorsunuz..bütünleme , yaz okulu anlamında bunu söylüyorum...bir sene enine boyuna hazırlnıp,şöyle öğrenciliğinde tadını çıkarın bencede. zaten başlı başına öğrenciik stresine annelik ev hanımlığı stresini koymuyorum..birde çalışıyorsunuz...bu sene iyice çalışalım inşallah.. rabbim nasibederde ömür yeterse,mezun bir şekilde eğitim hayatınıza devam edersiniz..önce öğrencilik yani |
bizim üniv. de durumlar karışık sistem çok yıpratıyor, hergün yeni birşeyle karşı karşıyayız rabbim sonunu hayır etsin inşallahhamn* |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Ders seçimi tarihii 14 eylulde başliyordu..bilginize arkadaşlar |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Omu yu kazanan arkadaşlar için,müsait olur olmaz kayıtta neler lazım olduğuna dair paylaşım yapıcam inşallah. |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü A- KAYITTA GEREKLİ EVRAKLAR= ÖĞRENCİ İŞLERİ HOCAMIZA DİPLOMALARINI GÖSTERSİNLER YETER DEMİŞ AMA SİZLER GARANTİYE ALIN VE GECEN SENE VE BİR ÖNCEKİ SENE İSTENEN BELGELERİ YANINIZDA BULUNDURUN LİSTELİYORUM. BİR KAÇ YILDIR İLİTAM KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER. 1.Nüfus Hüviyet Belgesinin Tasdikli Sureti ( BİZ SADECE FOTOKOPİSİNİ GÖTÜRMÜŞTÜK… 2.Önlisans Diplomasının veya Diploma Yerine Geçen Geçici 3.Mezuniyet Belgesinin Aslı 4.Önlisans Not Döküm (Transkript) Belgesinin Aslı 5.Dikey Geçiş Sınav (DGS) Sonuç Belgesi 6.Öğrenim Ücretinin Ödendiğini Gösterir Makbuz ( HANGİ BANKAYA YATIRILACAĞI BİLDİRİLİR SİTEDEN ) 7.Üniversite Tarafından Hazırlanan Yerleştirme Belgesi 8. 6 Adet Fotoğraf 9.İkametgah İlmuhaberi 10.Üniversiteye Kayıt için ÖSYM Tarafından hazırlanan Sınav Kılavuzunda Belirtilen Diğer Belgeler B- KESİN KAYIT TARİHİ 14-17 EYLÜL. BİZZAT GİDEREK KAYIT OLACAKSINIZ. BUNUN DUYURUSU ZATEN UZEM OMU SAYFASINDA DUYURULACAKMIŞ. C- ÜCRETLER AKBANKA YATIRILACAK. 513,50 TL HARC ÜCRETİ VE 250.00 TL MATERYAL ÜCRETİ. ÜCRETİ ÖĞRENCİ NO İLE YATIRIYORSUNUZ. BU ÜCRETLERDEKİ USULSÜZLÜK İÇİN ÇALIŞMAMIZ VAR. BU GRUBTA YAYINLADIĞIM DİLEKÇEYİ KESİN KAYITTAN SONRA SİZLERDE OKULA FAXLAYIN. İNŞALLAH BU PROBLEMİDE AŞARIZ. ARKADAŞLAR ÖĞRENCİ İŞLERİNDEN ÜCRETLERİ KAYITA GELDİKLERİNDE BURADAKİ OMÜDEKİ AKBANKTAN YATIRABİLİRLER DEMİŞLER AMA ÇOK YOĞUNLUK OLUR SİZ BULUNDUĞUNUZ YERDEN YATIRIP GİDİN.ÜCRETLERİNİZİ AKBANK ŞUBELERİNE ÖĞRENCİ NUMARANIZLA YATIRACAKSINIZ. D- ÖĞRENCİ NUMARANIZI ALMAK İÇİN Öğrenci numaranızı öğrenebilmeniz için; [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresini ziyaret ediniz, T.C numaranızı ve doğum tarihinizi girdikten sonra sayfa size öğrenci numaranızı verecektir. Bu öğrenci numaranızı not etmeyi unutmayınız çünkü bankaya ödeme yaparken sizden öğrenci numaranız talep edilecektir. Numara sorgulama yeni kayıt olacak öğrencilerimiz içindir. BU SİSTEME GİRİP İlk şifrenizi oluşturmak için tıklayınız. YAZAN YERE TIKLAYIP GEREKLİ BİLGİLERİ GİRİP NUMARANIZI ALABİLİRSİNİZ. ACELE ETMEYİN DİKKATLİCE YAPINKİ UĞRAŞMAYIN. E- EĞER BU ŞEKİLDE ÖĞRENCİ NUMARANIZI ÖĞRENEMEZSENİZ 0 362 312 1919 DAN 2942-2944-2945 NUMARALARA BAĞLANARAK ALABİLİRSİNİZ AMA ÖNCELİKLE KENDİNİZ ALMAYA ÇALIŞIN. SİSTEMDEN GÖZÜKÜYOR. alıntıdır |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] önkayıt işlemleri bu adresten yapılıyor.. |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] omu nün sayfasını bu adresten inceleyebiirsiniz..selametle |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü kayıtta hiçbir belge istenmedi.sadece bir adet fotograf aldılar.kimligime bile bakmadılar.ders secimini de yaptık.nur topu gibi yeni bir dersimiz var.halkla ilişkiler :) |
SAAT: 21:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.