![]() |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Vize Sınavı Tarihleri...14-15 KASIM =CUMARTESİ-PAZAR [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] hepimize başarılar diliyorum...selametle.. |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Arkadaşlar dersler nasıl gidiyor?hadisler hukuk Vs..bu dönem dersleri çok yorucu |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Alıntı:
|
|
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü k.kerimde finalde hatice hocaya dustum ve 44 aldım.çok üzüldüm.bilmedigim halde kalsam üzülmezdim.alak süresinde takıldım ve beklemedi.hayırlısı olsun.büt de zorluyorlar mı tavsileriniz var mı bana verebileceginiz. |
. |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü siz face gruplarında var msısınz? Finallerde Ahmet hoca cok zorlamıs.Yasar hocanın sınıfından cıkanlar ise aglıyarak çıkıyordu.Remzi hocayı da beklenilenin aksine oldugunu söylediler.Korkutuyor beni.Sıfatları tarif olarak sorsa biliyorum.Ama örnegin gaf harfındeki sıfatları say dese oyle bi cırpıda sayamam.Nasıl sorarlar acaba ? |
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Bunlar yüzünden kuran ı yaz okulunda verdim üstten.bu sene rahatım o açıdan.hocaların bir anı bir anını tutmuyor.Ahmet hocaya sert derler ama bize çok iyi davranmıştı.remzi hoca hakkında yorumsuzum malesef.adil değil.siz ezberlerinde tam yapın inş geçersiniz aralardan okuyarak çalışın bir de. |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü remzi hocaya düşmüşüm bakalım ne olacak. |
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Allah razı olsun. |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Elhamdülillah bir dönemi daha ders bırakmadan bitirdikevet000...Bütünlemeye dersi kalan arkadaşlarda başarıyla vermişlerdir inşallah.yeni dönemde başarılar hepimizec* |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü burası bizim okulun konusu değil ama ne yazık ki sivasda bu sene finali zor bütünlemeyi daha zor sordular finalde geçen büte girse asla geçemezdi 10 dersin 3'ünde klasik yaptılar tefsir islam hukuku 2 ve tasavvuf 1 tasavvufçu bunlar çok önemli dediklerinden değil dip köşe ne varsa sordu hukukçu yazdığına istediği gibi azıcık puanlar Verdi arapça 3 de hoca finalde sorduğu cümleleri hep değiştirdi seçenekleri değiştirmedi farkettiğimi yaptım farkedemediğim gitti tefsir metinleri 1'i çok şükür bütünlemede verebildim ama arapça 3 hukuk ve tasavvuf yaza kaldı bu dönem klasik yapan hocalar var tasavvuf 2 yine aynı hoca olacak dinler tarihi hocası da klasik yapıyormuş o da sağolsun cevaplanamayacak şekilde soru soruyormuş geçen sene yaz okuluna bursaya başvurup dinler tarihine verip mezun olmuşlar tasavvufçu 10 puanlık soruda 15 tane tarikatın temsilcisini soruyor veya bir yıllarda yazılan 5-6 tane derginin ismi ve daha neler neler 2 dönem bütde olsa 19 dersi verebilmiştim ama bu dönem 3 ders yaza kaldı ne yazık ki bir de kayseriden formasyon alıyorum çok şükür ordaki ödevleri ve sınavları hallettim bu dönemi zayıfsız atlattım yani bu dönem formasyonla 16 ders aldım bu dönem çok çalıştım emek verdim hocalar oldurmadı ne yazık ki hepsi zorladılar ben daha çok ders bırakmadım diye allaha hamd ediyorum ama 3 derse de üzülüorum bu dönem daha sıkı ve hocaların istediği gibi çalışıp zayıfsız bitirebilirim inşallah bu dönem çok şükür 8 ders var kurandan hucurat fetih rahman tebareke amme kesin var saf ve cuma da olacak sanırım başka ekleme yaparlar mı bilmiyorum yazın fetih ve hucuratı ezberlemiştim ama tazeliği gitmiştir bir kısmının pekişmesi de gitmiştir ama hiç bilmeyene gore bir adım öndeyim amme iyi tebareke biraz daha çalışılması lazım rahmana da şimdi fırsat buldukça çalışıyorum |
|
hucurat rahman ve fetih geçtiğimiz dönem ezberlerdi bizde.bu döenm mutaffifin suresinden aşağısı.kuran ezberlerini bütte vererek geçtim.ne kadar ezber sağlam olsada hoca ortadan sorunca gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalıyor insan tabiri caizse:)bir hocamın tavsiyesini seninlede paylaşayım.çok faydasını gördüm.ezber surenin nüzulüne,mealini illaki oku..senin arapçanda iyi,gramer,ayetlerin birbiriyle anlam ilikisi kurarak ezber yaptığında kalıcılıkta sağlanmış oluyor,takıldığı ayetlride hemen hatılayıveriyor insan.kendimce böyle bir anlam ilişkisi kurarak bu ezberleri verdim elhadülillah.okuduğun ayettteki bildiğin bir kelimenin anlamı aklına gelmesi ve bir sonraki ayeti kestirmek yani.hocam bu kadar karışık anlatmamıştı gülümseyen000 ne demek istediğimi anlamışsındır eminim ')))Allah yrdımcımız olsun.kolay gelsin arkadaşım..omu ders çalışma bölümünün kapısı her daim açık..her zaman beklerizc*(: |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü emine çok sağol manevi desteğin için sivasdan mezun olan biri bana kaldığına üzüleceğine geçebildiğin derslere sevin dedi bir de evli çocuklu olup üniversiteyi okuyunca çevremin dilindeydim hatta başka kişilere de başarı hikayesi olarak anlatılıyordum bu dersler nazarlık oldu diye düşünüyorum bir de bütünlemeyle geçersin diye insanların güveni ve benim nefsim de körelmiş oldu ben nasılsa geçerim diye düşünmüyordum ama belki bu geçmeler bende de böyle kanaat oluşturmuş olabilir bu döneme yoğunlaşıyorum şimdi yazın da kaldığım dersler ve alan sınavına yoğunlaşacağım inşallah sizing ilitam da çok zor allah sizzlere de kolaylık versin arkadaşım(:c*c*c*c*c*c* |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Mehemtakif ya sizin okul nasıl zormus öyle iyiki orayı yazmamisim.ben en iyisi çok sukredip okulumun kıymetini bileyim.Rabbim çok çok yardımcın olsun.. |
amin inşallah allah sizlerin de yardımcısı olsun |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü islam hukuku2 dersiniz borçlar hukuku muydu arkadaşlar sevgili mihrinazımın sınıf arkadaşı yasemin ile formasyonda sınıf arkadaşıyız hukukçumuz iyi zorlamıyor dedi o nedenle içeriğini soruyorum |
Biz cok abarttık islam hukukunu özellile miras dağılımını hesaplarinı.bizden bir sene öncesi oyle böyle hesaplar yaptırmış hoca..ama bizim dö emde hocamız sınavda hiç zorlamadı..yani hocaya baglı..feraiz derslerinde orhan cekerin anlatımı şahane..anacak öyle anlamalandırabildim..hepimize kolay gelsin arkadaşım |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Toplam 1 Eklenti bulunuyor. bahar dönemi vize tarih ve saatleri..hayırlı olsun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Selmun aleykum arkadaslar ben de dgs ye.gircem nasipse kazanma puf noktalari ve hangi kaynakdan calismaliyim yardimci olun lutfen:( |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Mezun oldum :)sırada öabt |
Alıntı:
|
OMÜ İLİTAM EZBER LİSTESİ KURAN-1 1.Duha 2.İnşirah 3.Tin 4.Alak 5.Kadr 6.Beyyine 7.Zilzal 8.Adiyat 9.Karia 10.Tekasür 11.Asr 12.Kureyş 13.Maun 14.Kevser 15.Kafirun 16.Nasr 17.Tebbet 18.İhlas 19.Felak 20.Nas 21.DUHAN 1-16 22.İNSAN 23.KIYAMET KURAN-2 1.Yasin 2.Tebareke 3.Amme 4.Bakara 1-5 5.Bakara 255 6.Bakara 285-286 7.Fatiha 8.Haşr 18-24 9.İSRA 1-10 10.MÜ'MİNUN 1-14 11.NECM KURAN-3 1.Fetih 2.Rahman 3.Hucurat 4.VAKIA 5.LOKMAN 12-19 6.ABESE 7.SAFF KURAN-4 1.NAZİAT 2.TEKVİR 3.İNFİTAR 4.MUTAFFİFİN 5.İNŞİKAK 6.CUMA 7.BAKARA 153-157 8.FURKAN 74-77 9.RUM 21 10.Buruc 11.Tarık 12.A'la 13.Ğaşiye 14.Fecr 15.Beled 16.Şems 17.Leyl kırmızıyla renklendirilmiş sureler sonradan eklenmiştir.ezberler bu şekilde..güncellemi olalım...omü lü arkadaşlara RABBİM kolaylıklar ihsan eylesin..şimdiden başlayın ezber yapmaya..çünkü sadece ezberlemiş olmak yetmiyor,başlangıç için lazım:)detayları omü yaşayarak öğretecektir zaten..kolaylıklar diliyorum |
Sınavda ezberler tek tek herkesten isteniyor mu yoksa surelerden rastgele birini mi isteyip sınavı tamamlıyorlar, nasıl oluyor biraz açar mısınız Kur'an-ı Kerim sınavlarını... |
Sımav günü hoca sınıfa 6 veya 10 kişilik guruplar alıyor..aralardan,karışık soruyor..buda baya zorlayici oluyor.sırdan okuyup bitirmek yok yani.. |
Omu 2016-2017 AKADEMİK TAKVİM GÜZ YARIYILI OLAY 15 Ağustos – 02 Eylül 2016 Tüm Öğrencilerin Kesin Kayıt/Ders Kayıtları – Materyal Gideri ve Öğrenim Ücretlerinin Ödenmesi 05.09.2016 Derslerin Başlaması 19.09.2016 Ders Ekleme ve Bırakma Son Günü UZEM TARAFINDAN BELİRLENECEK Ara Sınavlar 16.12.2016 Derslerin Bitimi 12 – 16 Aralık 2016 Uygulama Dersi Haftası UZEM TARAFINDAN BELİRLENECEK Yarıyıl Sonu Sınavları UZEM TARAFINDAN BELİRLENECEK Bütünleme Sınavları UZEM TARAFINDAN BELİRLENECEK Tek Ders Sınavı BAHAR YARIYILI OLAY 15 – 30 Ocak 2017 Tüm Öğrencilerin Kesin Kayıt/Ders Kayıtları – Materyal Gideri ve Öğrenim Ücretlerinin Ödenmesi 30.01.2017 Derslerin Başlaması 19.02.2017 Ders Ekleme ve Bırakma Son Günü UZEM TARAFINDAN BELİRLENECEK Ara Sınavlar 08.05.2017 Derslerin Bitimi 02 – 08 Mayıs 2017 Uygulama Dersi Haftası UZEM TARAFINDAN BELİRLENECEK Yarıyıl Sonu Sınavları UZEM TARAFINDAN BELİRLENECEK Bütünleme Sınavları UZEM TARAFINDAN BELİRLENECEK Tek Ders Sınavı |
Dgs sonuçları açıklanmadı..millet tercih yapmadı..akadamik takvim ödeme tarihi drs tarihi hepsi belli ve baslamış..:) |
Kardeşler selamün aleyküm omü hakkında iki sorum var. Hoca Kur'an-ı Kerim sınavında grup olarak içeri alıp karışık mı okutuyor 2. Not ortalaması nasıl? Yani Kur'an dersinde kaç puan ile CC alıyorsunuz. Kaç Puan ile BA geliyor. Arapça da sadece ünitelerdeki parçalardan mı soru soruluyor? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
aRAPÇA DAN 95,fİNALDE 56 ALMIŞIM CC gelmiş..cc aldığım döneminde çan yoktu yalnız))) Kuran dersinde yaz okulunda 1500 kişi vardı..varın siz düşünün başarı durumunu:)ezberler çok fazla ve çok titiz hocalarımız..hal böyle olunca:) |
CC ÇOKTA ÖNEMLİ DEĞİL..50 ALAMADIYSAN FİNALDE,KALIYORSUN DİREK |
Anladım ben ufaktan kaçayım hocam ilk sıraya yazmaktan vazgeçtim. 1500 kişi yaz okulunda bu nedir yahu :) |
Alıntı:
:) YAAA AYNEN DE BÖYLE...BİR SAYFA ÖNDEDE EZBER LİSTESİ VAR,OMU CÜĞÜMÜZÜN..İlgilenirseniz bi bakın))))))) |
OMU İLİTAM HAKKINDA GENEL BİLGİLER 1.Omü İlitam 2011 yılında açılmıştır. 2.Derslerimiz haftalık olarak net üzerinden yayınlanan pdf ve videolar ile takip edilmektedir. 3.Haftalık senkron (canlı) derslerimiz vardır. Derslerde ders hocalarımız o haftanın konusunu özetler ve aklımıza takılan soruları cevap verirler. 4.Vize sınavlarımız online olarak yapılır ve %20’si Final veya Bütünleme notunu etkiler. ( Ders başarı puanı, dönem içi değerlendirme puanının %20’si ile yarıyıl sonu veya bütünleme puanının %80’inin toplamıdır.) 5.Final ve Bütünleme sınavları notumuzu %80 etkiliyor. 6. Final veya bütünleme sınavlarından en az 50 puan alma şartı aranmaktadır. 7.Final ve bütünlemeler 19 Mayıs Üniversitesi’nde yapılmaktadır. 8.Sınavlarımız test usulüdür. 9.Yüzyüze eğitim vardır fakat katılım zorunlu değildir. 10.Bu sene yaz okulu açılmıştır.İsteyenler yaz okuluna kayıt yaptırabilirler. Yaz okulumuz 7 hafta sürmektedir ve kayıt yaptıranların katılımı mecburidir. 11.Öğrencilere ödev verilmemektedir. 13.Kur’an Sınavlarımız vize net üzerinden tecvid sorularak yapılıyor. Finalde ise 4 ders hocamızdan birinin karşısında ezber vermek suretiyle ve tecvid dahil gerçekleşiyor. Kur'an-ı Kerim Ezberler: KURAN-1 1.Duha 2.İnşirah 3.Tin 4.Alak 5.Kadr 6.Beyyine 7.Zilzal 8.Adiyat 9.Karia 10.Tekasür 11.Asr 12.Kureyş 13.Maun 14.Kevser 15.Kafirun 16.Nasr 17.Tebbet 18.İhlas 19.Felak 20.Nas 21.DUHAN 1-16 22.İNSAN 23.KIYAMET KURAN-2 1.Yasin 2.Tebareke 3.Amme 4.Bakara 1-5 5.Bakara 255 6.Bakara 285-286 7.Fatiha 8.Haşr 18-24 9.İSRA 1-10 10.MÜ'MİNUN 1-14 11.NECM KURAN-3 1.Fetih 2.Rahman 3.Hucurat 4.VAKIA 5.LOKMAN 12-19 6.ABESE 7.SAFF KURAN-4 1.NAZİAT 2.TEKVİR 3.İNFİTAR 4.MUTAFFİFİN 5.İNŞİKAK 6.CUMA 7.BAKARA 153-157 8.FURKAN 74-77 9.RUM 21 10.Buruc 11.Tarık 12.A'la 13.Ğaşiye 14.Fecr 15.Beled 16.Şems 17.Leyl 14.Derslerimiz :1.YIL 3.SINIF 5.YARIYILKUR’AN-I KERİM IARAPÇA IFIKIH USULÜSİSTEMATİK KELAMMANTIKOSMANLICA TÜRKÇESİ ,HALKLA İLİŞKİLER.YARIYILKURAN KERİM IIARAPÇA IIİSLAM HUKUKU I İSLAM AHLAK FELSEFESİFELSEFE TARİHİ İSLAM TARİHİ ITOLAM KREDİ:182.YIL 4.SINIF 7.YARIYILKUR’AN-I KERİM IIITEFSİR METİNLERİ IİSLAM HUKUKU II HADİS METİNLERİ IİSLAM FELSEFESİİSLAM TARİHİ IITOPLAM KREDİ:208.YARIYILKUR’AN-I KERİM 4 HADİS METİNLERİ IITEFSİR METİNLERİDİN FELSEFESİTASAVVUF DİNLER TARİHİTOPLAM KREDİ:20 TOPLAMDA 76 KREDİYİ TAMAMLAMANIZ GEREKMEKTEDİR… 15.ÖDEME BİLGİLERİ:Öğrenim Ücreti 1. TaksitÖğrenim Ücreti 2. TaksitUÖ Materyal Ücreti 1. Taksit (UZAKTAN ÖĞRENİM)UÖ Materyal Ücreti 2. TaksitSENELİK 4 KERE ÖDEME YAPIYORUZ.ÖĞRENİM ÜCRETİNDEN SONRA MATERYAL ÜCRETİDE YATIRIYORUZ.. (Öğrenim Ücreti, takip eden eğitim öğretim yılı başlamadan önce Bakanlar Kurulu tarafından belirlenir. Belirlenen ücret, ilgili ödeme takviminde güncellenir.) HARÇ+MATERYAL 763 TL |
SAAT: 21:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.