![]() |
Çok hoş, sıcak bir "hoşgeldin" bu. Çok teşekkür ederim =) Çok içten ve hoşbuldum ben de. |
Bana kahve ikram eden de bi olmadıd/us//un Oysa bir yorgunluk kahvesi iyi olurdu ltfn52 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
Hemen gelsin editime.../cic/ek/ |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ellisekizbin kişilik huzur sever, muhabbet sever cemaat-i medineweb ehline gelsin kahvelerim/cic/ek/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
kıssssslarrr kahve çuvalını kaptım geldim/cic/ek//cic/ek/ hepimiz için,,,:-) kısslarr Mihrinaz ,Su damlası,Mehmetakif,Allahın kulu,Nurşen,, ve ve Esma nur için,,/cic/ek//cic/ek/ buyurun için boll bolll:-)klpp/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
İyiki cay ikram etmemişin sayin yazarım/cic/ek/ Rize'nin çay bahcelerini getirirdin herhalde;))) Girin toplayin fabrikaya verin alin demleyincy Kahve çekirdeginide pek severim./cic/ek/ Kokusu aroması yeter ellerine saglik ..Teee Güney Amerikalarda gitmiş bir çuval sirtlanmis gelmişsingülümseyen000 Yorgunluk çayı ikram edelim sanacy |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Başeditörüm ve yazarim ne naif insanlarsiniz ne iyi geldi bir bilseniz hatirlayan gönlüze keder gelmesin :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
buldum geldim makinayı,,,/cic/ek//cic/ek/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 20:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.