![]() |
Alıntı:
|
Bacilar kahve molasi vermis ne severim elinize saglikcicekver/cic/ek/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir fincan kahve olsa, Şöyle bol köpüklü, Kırk yıl hatırı olanlardan.. Tadında sevgi, her yudumda muhabbet ettiren! Kapatsak fincanı sonra muhabbete dalsak gitsek.. Ee malum fal'ın dinimizde yeri yok.. Kahveyi bahane ettik geceye muhabbet olsun diye.. Biz kahveyi ikram ettik.. Siz güzel dostların gönlünden geçenleri, Satır satır foruma eklemelerini beklemekteyiz, Buyrun muhabbete, sevgiye... Buyrun kahveye "medineweb.net "ailesi..: Afiyet olsun... |
teşekkürler güzel insan,,kayfee verenlerin çok olsun inşallah, içelim kahveleri kendimize gelelim güzel paylaşımları Medine webden esirgemeyelim,,,:-) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Canım kendimkimseye-soyleme000..Şöyle okkalı bir kahve molası verelim gel seninle...En dublesinden:) Bu pazar gününde Kahveye yâren yoksa yanında; dert değil.. dabıl olsun kahven))İki kişilik içersin ne olmuş yani.. Zaten ancak keser şekersiz bol köpüklü duble kahve seni... "Çay kalabalığı,kahve yalnızlığı sever" diyen büyük ayıp etmiş bence/cic/ek/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu arada buz gibi oldu kahvem çay-kahve000 Hayirli pazarlar ehli medineweb... Kahveyi bahane edeyim dedim/cic/ek/klpp/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Şimdi bana , ...bir çift Selâmına güveniyorum..." diyen , türkü gelsin ..! Birde dumanı üzerinde kahve cicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kalbi yorgun insan kaçmak ister, Fakat bilemez ki yüreğinde, Taşıdığı her şey onunladır.. Biraz mola buyrun efendim.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sükutu-Ezber , bir fincan kahvemi aldım papatyalarım da var....sende mısralarını kitabını kalemini örgülerini al gel/cic/ek/ bekletme.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
geldim geldim afiyet bal şeker olsun efendim,, şifa olsun efemm,:-)/cic/ek//cic/ek/ örüyorum çok güzel bir şey,,,:-) tavsiye ederim ben,,:-)/cic/ek/ |
Alıntı:
|
SAAT: 20:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.