![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir kahve cicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Paylaşımlarıma güzel yorum yapan "Filistin"kardeşime gelsin.. Afiyet olsun../cic/ek/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Efendim haftanın ilk günü kahvelerimi , medineweb Sosyal medya hesaplarımızı, twitter instagrm facebook üzerinden büyük bir özveri ve gayretle çalışarak iletleten , Esma nur, Ahmet hocam ve Ferdi Kaya yöneticilerimize gelsin/cic/ek/ Veee bizlerden desteğini eksik etmeyen bütün gurup üyelerimize gelsin/cic/ek/ Sizleride bekliyoruz. .. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bekleriz efenim/cic/ek/ |
Medineweb sıcaklığı yıllar geçse de sönmüyor işte.Saol sudamlası ablam :) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Aynı medineweb sıcaklığı ile; günün en yoğun saatinde bir fincan kahveyi şöyle; Geldiğinde selamını eksik etmeyen Meal gurubu üyemiz sevgili " tevhid_" arkadaşımıza ikram edeyim.. Ben de alayım bir fincan sade kahvemi. şöyle karşılıklı yudumlayalım)) Sen nasıl alırdın kahveni.. Eee anlat bakalım ne var ne yok/cic/ek/.Medinewebsizken bir başına ıssız yapayalnız neler ettin /cic/ek/ anlat anlat biz dinleriz kahveden çaya bağlarız c* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Teşekkür ederim,🌷 çok hoş kıymetdar insanlarsınız maşallah, doğrusu gelirken mahçup geldim ve selam vermekten öte bir selam aldım ki sünneti yerine getirmeye aciz olduğumuzun farkına vardık gerçekten 🌷 buraya girmeyeli baya olmuş hususen eksikiğini kahve sonrası dahada hissettim(: umarım feyizli okumalar olur sizler için de buda benden gelsin efnm,. |
Aynıyla mukabele edip, daha güzeliyle selam verebildiysek ne mutlu bizecicekver Medineweb sıcaklığı ve samimiyetine kahve kokusunu karıştırdık ve selamımız karşılık buldu/cic/ek/ Uzun aralar vermeyin. Her daim bekleriz Çaya kahveye sohbete şiirecicekver |
Toplam 2 Eklenti bulunuyor. İstanbul kokan sahleplerim var... Forumda aktifliği sağlayan çalışkan editimiz Su Damlası ve ayın kıymetli misafiri Sükutu Ezber e ikram edeyim sahleplerimi.../cic/ek/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben ateşin başında içeyim sıcak sıcak .)) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] :):) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ooo maşallah ..Tamda kime kahveler "bana yokmu acep"dicektim ki en sevdiğim salep varmış..Teşekkür ederim ellerin dert görmesin... /cic/ek/ |
Hayırlı vakitler ehli medineweb... Uzun bir aradan sonra sitemize teşrif buyuran sayın @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocama kahveyi bahane edip hoşgeldiniz diyorum...medineweb yönetiminden kahveniz efenim.. .Bir kalem..Bir gözlük..Bir şiir Ve bir fincan kahve.... Buyurmaz mısınız:):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
SAAT: 20:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.