![]() |
Alıntı:
Teşekkür ederim efendim Allâh razı olsun |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bazı kahveler uzaklara bakılarak içilir. Kahve kokusu hasret kokar bazen. Yudumunda bolca özlem. Telvesinde bolca gözyaşı vardır….” |
'' Bazılarına zorla kahve içirip, 40 yıl hatır biçesim var''angelnottn6 Evet kime ikram edeyimsfhfgshsfhsgh/cic/ek/ 40 yaş üstü gençlere çay var hyyyyy gülümseyen000 Hesaplarıma göre sıınırdayım çabuk söyleyin hyyyyy Kahve yapıcamçay-kahve000 |
Yap yap iyi gelir ohh misss miss olur,,, /cic/ek//cic/ek/ 80yıla çıkardık bu hatrıgülümseyen000gülümseyen000 Benim ki şekersiz olsun lütfen,,, klpp//cic/ek/, /cic/ek/ |
Alıntı:
Benden Medinewebistanın doğusundan batisina kuzeyinden guneyine cy ve çay-kahve000 |
Hayırlı geceler |
Alıntı:
İnşallah bundan sonra daha hayırlı yaşlar, işler, ameller olur hep güzel amel RABBİM nasip etsin inşallah,, klpp//cic/ek/ Evet gönülden gelen her şey güzeldir bence ondan güzeli var mı Samimi İçten kokuyor Rabbimiz öyle insan olmayı öyle insanların içinde, yanında olmayı ve onların da bizim içimiz de yanında olmayı nasip etsin inşallah,,, /cic/ek/klpp/cy cycy çay da olur /cic/ek/klpp/ Çay sohbetlerine doyum olmaz cyklpp//cic/ek/ |
Alıntı:
Kahveyi bir fincan içiyosun ya içime sinmiyor hiç/cic/ek/ Çay öylemi ama demlik demlik bardak bardak iç.))) Bizde kahve konusunda titiziz. Kahve ikram edip bırakmak yok; yemek yenecek,üstüne çay ardından kahvehyyyyy Çaykolik kürtler ne demişler bak, bir demlik çay faslinda anlatayim gelcy/cic/ek/ |
Alıntı:
Çayla içilen sohbetin başka tadı var, çay Yudumlarken ne çok anlatımlar var /cic/ek/mı /cic/ek/ Çay üzerine yazılmış biii dünya sözler var Bizleri çaysız düşünemiyorum,, /cic/ek//cic/ek/ Çay içecek dostlar nasip etsin bizlere Rabbim,,, klpp//cic/ek/cy |
Dünya Kahve günümüz kutlu olsun [emoji2] Aman boş gecmeyelim.. Kahve ikram edenleriniz çok olsun efenim [emoji255][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
SAAT: 02:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.