![]() |
Gönlü hoş olanda kalır kahvenin hatırı kırk yıl. Gönlü hoş olmayan ne kahve tanır ne de hatır... Hatır bilenin 40 yıllık dertlerini bile bitirecek tarafı var kahvenin... Açık havada közde pişirilmiş hatırlı ve şapkalı, her ortama uyumlu kahvem var[emoji1] Almaz mısınız efenim[emoji4] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Uzun zamandır kendilerini özleten @su damlası ile @Allah kulu_'na bu sunum afiyt şifa olsun tekrar h.g nizc* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Allah razı olsun toprağım..🌿 Duygular vardır anlatılamayan, Sevgiler vardır , kalp'lere sıgmayan , Dostluklar vardır hiç bir şekilde yıkılmayan , Bazı insanlar vardır asla unutulmayan☕🌿 |
Hoş bulduk esma ablacim. cicekver Allah'ı aklından hiç çıkarmayan her görene Allah(cc)'ı hatırlatır.. Gerçek dost her gördüğünüzde size Allah(cc)'ı hatırlatandır.. Gerçek dosta duyulan ihtiyaç kuruyan toprağın suya hasreti gibidir. Dostla muhabbet ise aynı yağmurda ıslanmak ve suya doymaktır.. "Gördüğünüzde size Allah(cc)'ı hatırlatan, bilginizi artıran, ilmiyle de size ahireti hatırlatan, sizin için en hayırlı arkadaştır.." Hz.Muhammed (s.a.v) |
Bazı kahveler uzaklara bakılarak içilir, Kahve kokusu hasret kokar bazen,, |
Kahve kokusunu aldığım an sevdiklerimle sohbet ederken kahve içmek algısı oluşur birden |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kahvemi aldım geldim huuu nerdesiniz ilk gelen için hazırladım kahveyi :)) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ansızın çikıp gelsen,bir kahve eşliğinde, Bir cam kenarında otursak seninle Radyoda bir şarkı çalsa Parmakların ritim tutsa, Ve kırk yılın hatırını kırsak Der gibi gelip aldım kahvemi 😊 Teşekkür ederim Toprağım Ellerin dert görmesin... 🌷🌿🌷🌿🌷 |
Afiyet olsun sonbahar kahvesi :) |
Alıntı:
Teşekkürler efenim |
SAAT: 02:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.