![]() |
Şöyle dumanı üzerinde bol köpüklü telveli bi kahve olaydı iyi mi olurdu ne 🤔 Yokmu bi kahve ısmarlayan düssünceli000 |
Hemen yettim editim[emoji4] Esma derslerinin yıldızları sana ve Nurşen editime ellerimle ikram edeyim kahveyi [emoji257][emoji257][emoji257] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
off offf kahve bahane fincanlar şahane der gibi oldum bi an gülümseyen000 Allah razı olsun .. Kahve verenlerin çok olsun ..cicekver Nurşen nerdesin canom kahven sogudu gülümseyen000 Kendine yokmu başeditim c* Kapda gel bi kahve 😊 ☕👈 |
Geldim geldim kahveleri soğutmadan yetiştim. Kahve kadar fincanlarda çok güzel görünüyor. Bayrağımızı simgelemiş renkleri bayıldım. Ellerine sağlık editim, böyle hizmet hic bir yerde yokc* |
Hoşgeldin cicekver Mutluluğun adına kahve demişler , Birde içine telve koyup huzur vermişler, Boş içilmez ,can dostla can bul demisler Sonra da altına 40 yıl hatır dır demişler cicekver |
Alıntı:
|
sensiz olur mu hiç can 😊Gel beraber olsun ☕👈 |
Bir fincan daki kahve gibidir hayat, Bazen tatlı bazen değildir .. Önemli olan kahvenin tadı degildir zaten Onu kiminle içtiginizdir.. Benden gönül dost'larıma selam olsun..cicekver Bi kahve cicekver [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
Selamını da kahveni de alırım be editim /cic/ek/ Ne iyi geldi bi bilsen... Ellerine sağlık. /cic/ek/ |
Alıntı:
Afiyet olsun ../cic/ek/ |
SAAT: 04:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.