![]() |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Alıntı:
|
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) MEVLÜT HÖNÜL ve BEDİİ HAMİT yazarlarımızı makalelerini bizimle paylaşmadıkları için protesto ediyorum25.gif |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Ayrıca FECR hocamızın tekfir konusu ve cehalet mazeretmi konusunda ilmi çalışmalarını bizimle paylaşmadığı için kendisini protesto ediyorum. Eğer fikirlerini bizimle paylaşacak ise protestomu geri alıyor:) şu sorulara katılımlarını bekliyorum. 1-) İddia edildiği gibi tekfir kadıların işimidir değilmidir? 2-) İddia edildiği gibi tekfir daha evvel yoktu hz.ali dönemindemi ortaya çıktı 3-) Tekfir konusunu Kur'an nasıl işlemiştir. 4-) Cehalet hangi ölçülerde mazarettir Teşekkürlerimi sunuyor ancak cevap geldikten sonra protestomu geri alacağımı duyuruyorum.evet000 |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Bende Kamer hocamın protestosuna destek veriyorum evet000 sitenin temel taşları nerede ? |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Müslüman toplumların bu kadar köleliğe rağmen haklarını aramayışlarını protesto ediyorum...Uyuyarak devrim beklenmez! |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Yaşamış olduğum karmaşa dönemini Protesto ediyorum |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Peygambber (s.a.v.) ve sünnetini hiçe sayanları ve sapıklık fikirlerini burada yaymasına izin verenleri bende protesto ediyorum... |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Muhsin hocanın miletvekili reklamını (korku içinde )protesto ediyorum gülümseyen000 |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) babanı protesto et cadı :) |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) istanbula bir türlü gidmeyişimi prostesto ediyorum |
SAAT: 19:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.