![]() |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Muhteşem buralardasın sen.. MaşaAllah... burada kaldığın için sana protesto değil teşekkür ediyorum :) ben mim _nun ... |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Alıntı:
sizi görmek çok sevindirici katılımlarınızı bekliyoruz inş :) |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Alıntı:
ama sen sonra (emanetim) olmuştun şimdide bulgur pilavı olmuşsun 2 defa şaşırdım... not: ( bu yazılara kahkalarla güldüm baya komik olmuş)... not 2: eğer pilav yazısına alındıysan hakkını helal et ama beni az çok tanırsın...hyyyyy |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) el kalbi duygularla devam tabiki bağırarak DEVAAAAMMM diyorumskr |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Aslı kardeşim 2 gündür uğramıyor protesto ediyorum gülümseyen000 ne oldu canım kardeşim birisine mi darıldın düşünceli000 Ravzam artık beni ders çalışmaya teşvik etmiyor bu da protesto:) |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Ah ahh sınavları protesto ediyorum ağlayan000 (Kendi kaygımdan seni unuttum ablam affeeet c* |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) 30'undan sonra okumayı ne yapacaksın hemen beni 40 yapan 40 yaşında meslek sahibi olacakmısın diyen ünivesite bilgi öğrenme gibi kavrmaların farkına varmayan kendini üstün gören yakınımı protesto ediyorum |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) ders notlarımı eşime gösterirken arama girip baba ben bunlar benim notlarım aa ab diye söyleyen oğlumu birde ben ders çalışıyorum anne sen çekil diye worde kkk sss diye şeyler yazıp bilgisayarı çalışmam için bana vermeyen kıskanç oğlumu protesto ediyorum:) |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) benim gibi emek vermeden sadece dersleri okuyarak ve attığı sorular bile tutan ama geçtiğine sevindiğim ablamın ortlaması 2,04 olup 3 dersten şartlı geçtiğini protesto ediyorum |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) tek protesto ihtiyacını ben duyduğuma göre yine ben yazacağım benim not ortlamamı düşük bulup kendisini ön plana çıkaran bugün benim moralimi bozmayı başaran arkadaşı protesto ediyorum |
SAAT: 00:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.