![]() |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Alıntı:
bende abla evet000 |
|
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) nerde olucak istabulun esenler semtinde kendini dinleyecek birini bulursa döktürüyor :) :) |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) ablacım beyaz züppe ergenekonun kiralık hocasıydı.ağa babaları içerde malumunuz.sesi soluğu çıkmıyor.matemde :)) |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) her horoz kendi çöplüğünde öter hesabı kendi semtinde buralar benden sorulur edasıyla bir geziniyorki:) sorma serpil :) bırakalım garibi oyalansın :D |
Onu tvilerde izlerken dini nasıl çarpıtıığına hazm edemiyor her defasında nerdeyse vizonteleyi balkondan aşağıya atasım geliyordu. Ergenekonun ve tağutların belamlarından Yaşar Nuri Öztürkü ve Zekeriya Karayı protesto etmeyenleri protesto ediyorum... |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) bu sapıkları niye gündem edilir onuda anlamış değilim:) |
|
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) forumu sürekli misafir olarak izleyen bazı arkadşları protesto ediyorum . olağan üstü bir olay oldumu nasılda giriveriyorlar siteye :) arkadşlar neden korkuyorkuyorsunuz katılım yapmaya |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) internet andıcı olayını protesto ediyorum (artık andıc ne demekse:) |
SAAT: 11:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.