![]() |
Cevap: Protesto Ediyorum ... Alıntı:
|
|
|
Cevap: Protesto Ediyorum ... ben de bizim zamanımızda sınavdan sonar 4. haftanın içinde sınavı açıklayan aöf'yi protesto ediyorum bir de 2 haftada sonuçları açıklandığı halde aöf'yi protesto edenleri protesto ediyorum:) |
Hem vizede 12. gün de açıklayınca bide final sınavı olunca beklentilerimiz yüksek oldu tabi. :) Tabi bide bu sonuç yüzünden herkes agresif halde. Kimisi açıklandı iphone'dan gördüm diyor kimi görmedim diyor gülümseyen000 facebook'a bakmaktan pc başından kalkamıyorum, sinirlerimi bozdu aöf 25.gif ağlayan000 |
|
Cevap: Protesto Ediyorum ... aof normald; pazar günü biten sınavın sorularını perşembe günü yayınlıyordu:) ama bu son finalde c.tesi-pazar sınav bitti, p.tesi soruları yayınladılarAğzı-Açık000 demek ki; sonuçlar da bu hızla açıklanacak diye düşündüm ben.(: diğer dersler neyse de arapça nın sonucu??? buna, mezun olmak ve dgs ye 29 gün kalmış olmasını da eklersek merakım hat safhadagülümseyen000 |
Aynen abla bende öyle düşündüm soruları hızla açıkladıklarını görünce geçen haftadan beri sonuçlar açıklancak diye bekliyorum.. Bizi bu hale getiren Aöf'dir, umutlandırdı bıraktı.. 25.gif Duygularımıla oynadığı için protesto ediyoruumm gülümseyen000 |
|
Protesto Ediyoruz. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 03:46 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.