![]() |
Cevap: Protesto Ediyorum ... Alıntı:
temel laz isen öğleden sonra kaçırma sakın gülümseyen000 ha bide bana öm attığın kızı kaçırma kimi kaçıracaksan kaçır :)) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Protesto Ediyorum ... uşağım hocalarımız mezhep veli nikah filan konusunda haklı gerekçelerini tavsiyelerini söylediler. ben hoca değilim.senin yerinde olsam seviyorsam seviliyorsam kırk mezhep değiştirirmeyı göze alırım.kızı kaçırırım nikahımı kıyarım.yuvamı kurarım.sana engel olanlarıda evine alma.sizden özür dilesinler sonra :) |
Cevap: Protesto Ediyorum ... Tembel reis kardeşim üzüldüm senin adına senin yasadıklarını yasama potansiyeline sahip oldugum için daha çok üzüldüm rabbim yardımcı olsun kardeşim... |
Cevap: Protesto Ediyorum ... temel halen almadınmı kızı sen uşağum..kaçırarakta mutlu olanlardanım ben.avatarımdaki resimde bu mutluluğumuzun bi parçası olan KIZIM.... |
Cevap: Protesto Ediyorum ... eşlerini çalışmak zorunda bırakan tüm beyefendileri protesto ediyorum. |
Cevap: Protesto Ediyorum ... yeterlilik yazlı sınavını işkenceye çeviren diyaneti protesto ediyorum :) |
|
Cevap: Protesto Ediyorum ... daha 1.sınıfta olan oğluma zoraki dikte edilmeye çalışılan safsataları protesto ediyorummmm kızgın000 25.gif bizlerin uyutultuğu sistem halaaa devam ediyor ya ne diyeyim ağlayan000 kızgın000 sopa000 |
Cevap: Protesto Ediyorum ... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 17:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.