![]() |
Cevap: Protesto Ediyorum ... Alıntı:
bana da bi koruma lazım çevremdekilerin sağlığı içingülümseyen000 şaka bi yana geçecek inşallah biliyorum çünkü iman var elhamdülillah:):):):) |
Cevap: Protesto Ediyorum ... şu an ders çalışanlaı protesto ediyorum:)(: |
Bende uzun zamandır, hal ve hatırımı sormadığın ve sınavlar için moralimin nasıl olduğunu merak etmediğin için seni protesto ediyorum. gülümseyen000 sfhfgshsfhsgh Hafta sonu finaller var uzgn |
Cevap: Protesto Ediyorum ... ben tarih çalışıyorum şu ançay-kahve000 resmen beynim durdu ya ama az kaldıelhm yarın da arapça calışacağım kısmetse mahcup000 sonra Adan Zye tekrar7638jk4 ben de; kısa olan gecelerden dolayı yetişmeyen dersleri, mahcup000 oku oku anlamayan kafamımahcup000 yorgunluğumu sopa000 uykusuzluğumu protesto ediyorumalkış000 |
|
|
|
Cevap: Protesto Ediyorum ... ben de; aof ilahiyat bitirmişafrn* sonra dgs girip kazanmışafrn* bir de ilitam okuyup bitirmiş olanları tebrik ve taktir ediyorumafrn* ben ve benim gibi bu yolda koşturanlara da bu basamakları hayırlısıyla çıkmayı diliyorumc* |
Cevap: Protesto Ediyorum ... Açıklanmayan sınav sonuçlarını protesto ediyorum..25.gif |
|
SAAT: 02:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.