![]() |
Cevap: Protesto Ediyorum ... Alıntı:
KAHRU PERİŞAN EYLE YARABBİ!. |
Cevap: Protesto Ediyorum ... Roboski Katliamının failleri olan Katilleri Allah'a havale ediyorum. Üzerinden bir yıl geçti halen failler açıklanmadı çünkü failler kendileri. |
Cevap: Protesto Ediyorum ... iki yıldır kendi halkına zulmeden çocuk,kadın,yaşlı demeden üzerlerine bomba yağdıran suriye yönetimini ve esadı protesto ediyor Allaha havale ediyorum... |
Cevap: Protesto Ediyorum ... Gizem Özdilli, Türkiye’de eşek sütü satmak istedi ama yasağa takıldı. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Önceki gün Akmerkez’de soruları yanıtlayan eski manken, “Hükümet eşekleri gıda değil binek hayvanı olarak görüyor. O yüzden anne sütüne en yakın süt olan eşek sütünün satışına izin vermiyorlar. İin çıkmasını bekliyoruz, eşekler beklemede anlayacağınız” dedi. alıntıdır ben bu düşüncede olan kişileri protesto ediyorumhayır000 acaba keçi sütünün anne sütüne en yakın olduğunu bilmiyor mu kesilmesi haram olan hayvanın sütü piyasaya sürülseydi acaba rağbet görür müydüuzgn |
size katılıyorum mehmet akif bey evet000 |
Cevap: Protesto Ediyorum ... ben sağlığının kıymetini bilmeyen herkesi protesto ediyorum! |
Cevap: Protesto Ediyorum ... birbirini seven gençlerin evlenmesine mani olan anne-babalrı protesto ediyorum |
|
Cevap: Protesto Ediyorum ... Sevenlerin kavusmasina mani olanlar cekilin de kavusalim artık... tembel kardeş sana katiliyorum |
Cevap: Protesto Ediyorum ... tembel reis ; sabır acı bir ottur ama meyvesi tatlıdır c* gece gece aklıma sadece bu geldide neyse ya kaçırma sakın kızı abi sabret c* |
SAAT: 06:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.