![]() |
Bebeleri pistten alalımsssssss Sükutçuğum senin için gelsin😎 Suskunluğumda nedâmet Ürkekliğimde derin matem gizliyken.. Kıyıya vuran duygularıma, Uğruna feda ettiğim gülüşlerime Tam tetiği çekecekken Ulaştım ben "La Tahsen!" diyen Rabbe... En çetin cephelerde savaşırken Zamansızlık vurdu beni.. Bitmişliklerin içindeyken Elimi tuutu ve... "Rabbin Seninle!" dedi. sfhfgshsfhsghmdnwbmdnwbmdnwb |
Kartal adminlere gıcık. Bize mâni size şiir7638jk4 Bana ne tok mu gelirsin togg'la mı gelirsin içindeki şiir adama seslen bizede içerikli bişeyler yazsın ltfn52RcA* |
Alıntı:
yazarlık atölyelerine mi yazılsam acabadüssünceli000ögrenir bende yazarım ne var gülümseyen000 Bu nasıl yazılır ki arkadaş düssünceli000so/ru/xso/ru/x vazgeçmicem sen beğenene kadar devam edicem aplaagülümseyen000 Esmanur'un dediği gibi aşık atışmasına döndü bizimki gülümseyen000 kavga kıyamet kopmasa iyugülümseyen000 |
Ya çok güzel olmuş yüreğine sağlık olsun sayın yöneticimcicekver Cidden çok güzel uymuş bana hem de iyi tahmin etmişsin beni /cic/ek//cic/ek/ Hem çok beğendim, hem okurken duygulanıp hüzünlendim bunu alıp saklayayım hatıra niyetine /cic/ek/klpp/ |
B ir derdim vardı yel aldı A ğlayam dedim el aldı Ş ikayetimi kime edeyim E limde avucumda ne kaldı D erdimi hangi dağa anlatsam İ nsandan daha iyi anlar T ek başına yapayalnızda kalsam Ö lümden öte köy mü var R üyaya bıraktım kendimi Ü züntüm, sevincim, bütün kederimi/// M ilim hesap yapmadım severken herkesi c*c*c*c*cicekvercicekvercicekver Başkan aplammm 😎😎🎉🎉🎉🤩🤩 yazarlık yapmam lazım bende beceriyorum bu işi harikayım yaaffgülümseyen000 dilinden kurtulam inşallah gülümseyen000 |
Biraz tebessüm gülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şiiri kolay yazmadım çok araştırdım Nurcan hocamdan ilham aldım gülümseyen000 Onun kadar olamadım tabikigülümseyen000 |
Alıntı:
Nurcan hanım kendini sevmede beğenmede tam bir ekol olmuş.)) Kendine kitapta yazar.))) |
SAAT: 04:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.