![]() |
Ezan sesiydi ruhumu inceden saran Sonu gelen umutlarımı, hayallerimi Mazinin derinlerinden çekip çıkardım Allayıp pulladım içine dualar sardım Niyetlerimi Rabbime emanet edip Umutlarımı O'na havale ettim Rabbim Sen kulunu bilirsin cicekvercicekvercicekver |
Önce ben beğeneyimalkış000💯🌟🏆 Üyeler sıraya girsin.))) |
Alıntı:
|
Saol cicekver Arada oluyor böle:):) Seviyorum şiirsel ifadeleri belki ondan ilgimi çekti bu konu. Beyenmenize mutlu oldum. Arada yaparım böyle. Tokken yanlızm20 Mihrinaz abla kurban gittigülümseyen000 Ona faydam olmadıgülümseyen000 Onu da su damlası halletti sağolsun :):) cicekver |
Alıntı:
m edineweb ana yurdu i stemez başka forumu h ayır anlamış değilim bu ısrarı r azıyız senden başkanım i steme burdan ayrılmayı n eden iftara çağirmazsın a çın halinden anlamazsın z orla akroştiş yazdırırsıngülümseyen000 Failatun failatun mefulungülümseyen000hyyyyy Kartal buralardan esip geçmiş ve beni duman etmiş😂 Sen rahat edemezsin karalarsın adımıza özel sfhfgshsfhsgh |
Ben buraları unutmuşuuuummm harika olmuş gençler :)) Tadında eğlenceli aşık atışması gibi olmuş:)emeğinize sağlık devamı gelebilir 😉 |
:):)gülümseyen000dymdm Aklıma şuan bişey gelmedi :) geleni yazmışım:) medineweb abi,nebevi abi, sükut abla onlara yazmalı. Duşünim biraz. Abla seni biz tanıdık sen tanimiyongülümseyen000 |
Muhsin hocaya yazılmalı :) |
Adım geçmiş yeni gördüm, konu çok eskiymiş,, konuyu başlatan bayağı olmuş gelmeyeli,, Olur alırız nikimize akrostiş bii şiircik🙃🙃 |
Alıntı:
Uğramaz çokcası gülümseyen000 Herkes onu sever sayar Sinirlenirse siteden atar gülümseyen000 İyisimi kızdırma yayım abimi Neyime güvenimki gülümseyen000 Her işi hayır Olsun Cevabı kısa ve Anlaşılır olsun dymdmdymdmdymdmdymdm Ben sıramı sandım gülümseyen000 begenmezse başkası yazsın gülümseyen000 Başkanım istek var gelhyyyyy |
SAAT: 21:59 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.