![]() |
Cevap: Adına özel .... tmm hmen yazıyorum :) |
Cevap: Adına özel .... Mustafa Melekler gönlümde Utanmaz şeytan neden önümde? Sen ki ölümü dahi dirilten Tanımadığım ahengi olan Allah m Allah diyince yüreğim burkulmakta Fırtınalar esmekte ruhumun ızgarasında Allah diyince sanki yer gök yarılmakta! Beni benden almakta, yüreğim şurada yanmakta! |
Cevap: Adına özel .... Alıntı:
|
Cevap: Adına özel .... yazarım inşllah hmen yazıyorum teşekkr ederm :) |
Cevap: Adına özel .... KIYMETLİM Kırmayın gönlünü Irmak ırmak olur gözü Yağışlar olmasın deryasında Mor lale gülümü Ellemeğin saflığımın türküsünü. Tarihe gömerim tarih benim diyarım Lal oldu bedenim gezindi diyarı İnsan istedi mi gözü kapalı gezer Mercan dağlarını dilediğini deler… |
Cevap: Adına özel .... Alıntı:
|
Cevap: Adına özel .... bende rica etsem bi şiirc* |
Cevap: Adına özel .... medcezir öncelikle geç gördüğümden dolayı sizden özür diliyorum inşallah beğenrsiniz :) Masumane sevdadır bunun adı En derinden hissetmenin adabı Diyarlarımın ve gökyüzümün göz yaşları Ceylanın gözüyle bakıyorum En derin ruhları belki de hissediyorum Ziyadesiyle yorgun tüm ruhları İnsanı hissetmeği hissediyorum Rüyalarda sadece geziniyorum... |
Ne yetenekler varmış. Ada özel şiirler. Geç kaldık görüyormusun😊 |
Kendini Aradığın yol Rikkat ister Açık sözlü adam ister Karanlıktan Aydınlığa çıkan yol Romantiklik değil Tam tekmil Adamlık ve adanmışlık ister La edri... Ağzı-Açık000 :) Akrostij hediye edeyim sana/cic/ek/ Beğenmeme lüksün yok ona göre.)) Akrostij üzerinden karşılık isterim.)))cy |
SAAT: 00:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.