![]() |
Alıntı:
Çok edebi olmuş esas duruşa geç demişin akroştiş üzerinden te/sli/m La edri yi oturtman sanat olsa gerekm20 Bende yazacam ilham gelende Ağzı-Açık000 |
Beğenip beğenmediğini pek anlamasamda oldu işte. Sende akroştiş yap görelim çay-kahve000hyyyyy |
Hiç beğenmez olurmuyum tehditi görmezden gelerek söylüyorum gülümseyen000 Ben akroştiş yazayım siz akrostijgülümseyen000 iftardan sonra ama. Kafam basmiyor. Yemek isimleriyle bi şiir yazmayayim şuraya Ağzı-Açık000gülümseyen000 |
m edineweb ana yurdu i stemez başka forumu h ayır anlamış değilim bu ısrarı r azıyız senden başkanım i steme burdan ayrılmayı n eden iftara çağirmazsın a çın halinden anlamazsın z orla akroştiş yazdırırsıngülümseyen000 Failatun failatun mefulungülümseyen000hyyyyy benimki en güzel oldu açlık daha iyi yazdırıyor yeminnenAğzı-Açık000 Begenmezsen bide tok karna denerimm20 |
Alıntı:
|
alkış000alkış000 acaip şairlik varmış üyede alkış000 senden alalım |
Kartal karnın doydu tatlıyı da yediysen ikisine de şiir yazarsın sen şimdi /cic/ek/ Bekliyoruz. |
Umarım beğenirsin su damlasıcicekver Sessizliğin içinden geçerken geceye sığındım Uyku girmeyen gözlerim kan kustu Durup bir dinleseydin şu derbeder yüreğimi Anlardın geceler nasıl can çekiştiğimi Müptelayım acılara içime çeke çeke Lâl olmuş dilim, yürek desen pare pare Alma ahımı dayanamaz intizar eylersem Sakın arkanı dönüp gitme ölürüm hasretinle Issız kalmış bu yüreği sensizlikle terbiye etme cicekver Su damlası azizliğinde oldu diye umuyorum. Beğenmesi umudumcicekver |
Bu nasıl bir şiir kardeş. Benimki resmen aç karnına yazılmış gülümseyen000 Tekrar tekrar okudum ben beğendim çok begendim alkış000 Ee söz konusu su damlası olunca duygular şelale c* Nefis olmuş su damlası ne der bakalımsfhfgshsfhsgh Esma abla seninki de başlı başına nesirli akrostij şiir olmuş döktürmüş üye. Sen görmemişin olacak iş mi?gülümseyen000 Çok duygulu ve romantik.) Taze istiyorsan editörümüz hazır tokken döktürsün yenisini😂 |
Alıntı:
Çok güzel duygulu ve bi o kadar naif satirlar .. Sende bizi geçtin gülümseyen000 Yeni aday yani şey yeni yazarımız diyelimcicekver Şimdi alsam kağıt kalemi elime aç olarak mi yazsam yoksa iftardan sonra mi bilemedim .gülümseyen000 Bi değişkenlik var /cic/ek/ Hadi hayırlısı diyelim...cicekver |
SAAT: 19:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.