![]() |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kur'ana göre ilk fasık kimdir? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması İblis doğru cevap sıra sizde |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması a- Akıl, gerçeğin yegâne kaynağıdır. Akla uymayan bir şey, gerçek (hak) olamaz. Onun için İslâm, akıl ve mantık dinidir. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kur'an'da bir şahsiyet Ayetlerin birinde şöyle diyordu: "Ben sizden beriyim,uzağım.Sizin görmediğiniz şeyleri görüyorum.Ben Allah'tan korkarım" diyen şahsiyet kimdir? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Peygamberlerin birbirlerine karşı üstünlüğü/fazileti var mıdır? Varsa nasıl? Yoksa nasıl |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Soruyu tekrar ve dikkatli oku istersen:) |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kitab verilenlerin Kitap verilmeyenlere üstün olduğuna dair bir ayet bilmiyorum.Var mı acaba? Soruyla ilgili 2 tane ayet var |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Bu ayet değil maalesef 2 ayet de bakara suresinde.Hatta birisi genellikle yatsı namazından sonra okunur |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması evet ayetin birisi bu Yani Müminler açısından Peygamberler arasında ayırım yapılmaz İkinci ayette hangisi |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Bakara suresi 240-260 arasında |
SAAT: 13:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.