![]() |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Muhammed genelde seyyie kullanılır ama fecr abi yok devam edelim yarın bakar doğru yanlışı söyler soruyu ben soruyom? Allah’ın emanet olarak verdiği ve nasıl kullanacağına bakarak insanları sınava tabi tuttuğu malı ve parayı, canının istediği gibi sınır tanımadan harcayan israfçılara saçıp savuranlara Kuran'i Kerim hangi sıfatı uygun görür? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Hayır onları ne isimle adlandırır?İsim ver sıfat olarak |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Evet ama Google amca işin içinde varmı muhammedim :)? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması İnandım kardeşim şaka olsun diye sordum buyur sıra sende . |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması D- Rasulullah’ın özenle yetiştirdiği Kur’an talebeleri olan sahabeler, dünyaya fazla önem vermiyor, zâhidlere has şekilde yaşıyordu. Ama onların yaşadığı zühd, insanı dünyanın ıslah ve îmârına iten yapıcı bir aksiyondu; dünyayı terk edici, dünya egemenliğini kâfirlere bırakan pasif bir inzivâ hayatı değil! |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Firav'n ölürken iman etmek istemişti bu hangi iman kapsamına girer? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Önceki sorumun cevabı: Hüsn kavramının zıddı KUBUH idi. .................................................. . Firavun'un ölürken iman etmesine YEİS İMAN (İman-i Yeis) denir |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kur'an'da kötü sözün açıkça söylenmesine sadece nerde cevaz veriliyor? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Allah, zulme uğrayan kimseden başkasının, kötülüğü sözle bile açıklamasını sevmez. Allah işitir ve bilir.4/Nisa-148 Evet doğru cevap sıra sizde |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması d- Allah'a inanmakla birlikte, O’nun yasakladığı bazı haramları işlemek |
SAAT: 21:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.