![]() |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Evet doğru cevap Yani Müminler açısından; Peygamberleri üstünlük/fazilet olarak yarıştırmak yoktur. Allah açısından ise;kimimi kimine bazı yönlerden faziletli/üstün kılmıştır. Soru sırası sizde |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması c- şeytan, düşman, yeryüzünde; kelimeler, tevbe; Kur'an, korku, sıkıntı; küfür, inkârcılara, devamlı |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Vahdet kavramı Kur'an'da hangi ayet ve surelerde geçiyor? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması " Hep birden Allah'ın ipine sımsıkı sarılın, bölük bölük olmayın ve anın Allah'ın size verdiği nimeti, anın o zamanı ki düşmandınız birbirinize, kalplerinizi uzlaştırdı, nimetiyle kardeş oldunuz… İçinde ateş olan bir çukurun tam kenarındaydınız sizi kurtardı oradan. Allah, doğru yolu bulasınız diye delillerini böyle açıklar işte." Al-i İmran / 103 ?? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Ayette ben vahdet kelimesini bulamadım:) |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması hmmm, alıntıladığım ayette manen vahdet var ama:) Neyse lafzi olanını bulmaya çalışayım. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Manen değil madden sormuştum:) |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kardeşlik olarak geçer? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Soruda yanıltmaca yok,"vahdet" kelimesi/kavramı Kur'an'da hangi surede geçer? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Vahdet kelimesi geçmez.? vahdet isminin anlamına işaret eden kelimeler geçer ihlas enam saffat ihlas sad bakara |
SAAT: 15:13 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.