![]() |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Sorunuzu çok iyi anladım Fazilet kardeşim Zulmün her türlüsüne binaen o ayetler en güzel cevaptı yorum yapmak istemedim ... |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması EY İNCİLin izleyicileri! Dininiz(in temeli olan hakikat)in sınırlarını aşmayın ve Allah hakkında yalnız hakikati söyleyin! Meryem oğlu İsa Mesih sadece Allahın Elçisi Onun Meryeme ulaştırdığı vaadi(nin tahakkuku)- ve Onun yarattığı bir can idi. O halde Allaha ve peygamberlerine inanın ve "(Tanrı bir) üçlüdür!" demeyin. Kendi iyiliğiniz için (bu iddiadan) vazgeçin. Allah, Tek İlahtır; çocuk sahibi olmaktan münezzehtir: göklerde ve yerde olan her şey Ona aittir ve hiç kimse Allah kadar güvene layık değildir. (Nisa 171) De ki: "Ey İncilin takipçileri! İnançlarınız(ın içerdiği hakikat)in sınırları(nı) ihlal etmeyin; ve daha önce kendileri sapmış olup bir çoğunu da saptırmış olan ve doğru yoldan hâlâ sapmakta devam eden bir topluluğun mesnetsiz görüşlerine uymayın." (Maide 77) ĞULÜVV Kavramını sormuştum buyrun sıra sizde: |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kuranı okurken anlatılan hususa göre üzüntü korku ümit ve daha baska sıfatlarla onu hıssetmeye ne denır? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Teessür |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Dogru cvp abı buyrun...........c* |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması İsra suresinin kullanılan diğer ismi ? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması beni israil.. soru: kuranı kerimde iki surenin ilk ayetleri aynıdır bu iki sure hangisidir? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması (LOKMAN/1) (RÛM/1) (ANKEBÛT/1) (ÂLİ IMRÂN/1) (BAKARA/1) 5 surede (Elif Lam Mim )ile başlar ilk ayetleri. (MÜ'MİN/1) (ŞÛRÂ/1) (ZUHRUF/1) (DUHÂN/1) (CÂSİYE/1) (FUSSİLET/1) (AHKAF/1) 7 Sure ( Ha Mim) ile başlar ilk ayetleri (KEHF/1) (EN'ÂM/1) (SEBE'/1) El hamdu lillahillezi ile 3 sure başlar |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kuranda boş söz ve amel ile alakalı gecen ayetler nelerdir? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Alıntı:
bunlar doğru ama benim sorduğum sorudaki 2 surede bu listede yok sfhfgshsfhsgh |
SAAT: 13:50 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.