![]() |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması doğru cevap |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Alıntı:
|
ben bı tane daha buldum ama dogru olup olmadıgına sız onay verın taha _111: Ve anetil vücuhü lil hayyil kayyum ve kad habe men hamele zulma |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Ey örtüye bürünerek saklanan Muhammed! (MÜZZEMMİL/1) Ey örtüye bürünerek saklanan Muhammed! (MÜDDESSİR/1) Ecrin Şu iki ayet soruna cevap olarak yetermi : |
|
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kuranın hakkını vererek okumak anlamında kullanılan kavram hangi ayette geçer ? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması TERTİL Yine o inkâr edenler dediler ki: «O Kur'ân ona, hepsi birden indirilseydi ya»! Biz onu senin kalbine iyice yerleştirmek için böyle (parça parça indirdik) ve onu tane tane (TERTİL)(ayırarak) okuduk.25/Furkan-32 |
|
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Benim sorduğum Kavram Bakara suresinde geçiyor ? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kendilerine kitabı verdiğimiz ehliyetli kimseler onu, tilavetinin hakkını vererek okurlar. İşte onlar, ona iman ederler. Her kim de onu inkâr ederse, işte o inkârcılar hüsran içindedirler.2/Bakara-121 Burda da tilavet var |
SAAT: 07:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.