![]() |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Doğru cevap |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kuranda Medeni surelerin ihtiva ettikleri konular nelerdir? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Şer'i cezalar, medeni hukuk,Cihad ve ahkamı bu surelerde açıklanmıştır Ankebut suresi hariç, münafıklardan bahseden sureler Medine'de nazil olmuştur Çünkü münafıkların ortaya çıkışı Medinei Münevvere'dedir..... |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Buyrun ........ |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kur'an'da 5 ayette geçen ve beni (onunla başbaşa) bırak/onu ba*na bırak,herhangi bir şey için bırakın, iliş*meyin manasında kullanılmıştır bu kavram nedir ? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması ZERU 1-Müddesir 11.ayette "Zerni" (beni başbaşa bırak) 2-Mümin 26.ayette "Zeruni" (Bırakın beni) 3-Araf 17.ayette "zeruka" (ilişmeyin) 4-Bakara 278.ayette "zeru"(bırakın) 5-Enam 20.ayette "zeru"(bırakın) |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Soruları biraz kolaylaştıralım: Kişi olarak Kur'an'ı ilk tefsir eden kimdir? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kur'an'i Kerim'i tefsir eden ilk müfessir Hz Peygamber (s.a.a.) dir. |
SAAT: 18:48 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.