![]() |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Doğru Cevap Buyrun soru sorabilirsiniz. |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular ben soru sormuyorum abi :):) sorusu olan varsa buyursun siz yada fecr hoca sorabilirsiniz yerime |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Ashabu’l Karye kıssası hangi ayette geçer? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Doğru Cevap Buyrun soru sorabilirsiniz Ablam. |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Ashab ve Uhdud lafızlarının birleşmesi ile oluşmuş bir isim tamlamasıdır. Uhdud hendek anlamına gelir.... Onlar (yalnızca) kendilerini yok ederler, o çukuru hazırlayanlar, (Buruç-4) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Bu bölümde Kuran ile alakalı tarih sorusu bölge yer ve benzeri Kur'ani konular hakkında sorular sorulmakta... |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Alıntı:
ewt sorular kur'an ile ilgili ashabı uhdud buruç suresi içerisinde yer alır.geçmişte işkencelere uğrayan mü'min leri örnek vererek müslümanlara eziyet eden mekkeli müşrikleri uyarır Baskı ve işkencelere uğrayan müminleri de bu çektikleri eziyetlerin karşılığı olarak cennetle müjdeler. 4. Katledildi, hendeğin adamları 5. O tutuşturucu ateşin sahibi, 6. Onlar o zaman onun kenarına oturmuşlar, 7. Müminlere yaptıklarını seyrediyorlardı. 8. Onlardan, sırf, Aziz ve Hamîd olan Allah'a iman ettikleri için intikam aldılar |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Hem Nuh kavmi hem de Cahiliye Arapları tarafından tapılan at suretinde bir putun ismidir Zemahşeri, Alusi Tarafından bu şekilde yorumlanan Ayet hangisidir.? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Ve dediler ki: Sakın ilâhlarınızı bırakmayın; hele Ved'den, Suvâ'dan, Yeğûs'tan, Ye'ûk'tan ve Nesr'den asla vazgeçmeyin! (71/Nuh-23) At şeklinde yapılan put YE'ÛK idi |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Buyur Üstadım |
SAAT: 08:23 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.