![]() |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Doğru cevap Buyrun |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Allah kimleri göklere yerlere ve kendi yaradılışlarına şahid tutmamıştır? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Meleklere: «Adem'e secde edin» demiştik. İblis'ten başka hepsi secde etmişti. O, cinlerden idi. Rabbinin buyruğu dışına çıktı. Ey insanoğulları! Siz Beni bırakıp onu ve soyunu dost mu ediniyorsunuz? Halbuki onlar size düşmandır. Kendilerine yazık edenler için bu ne kötü değişmedir! Oysa Ben onları ne göklerin ve yerin yaratılmasında ve ne de kendilerinin yaratılmasında hazır bulundurdum. Saptıranları hiçbir işte asla yardımcı da edinmedim. ( 18/Kefh-50-51) ŞEYTAN ve DOSTLARINI Yani SAPTIRICILAR |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Keremke Abe... |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Kur'an'da bir çok ayette geçer Kur'an'da şu anlamlara gelir: 1-Cennet 2-Arasat 3-Şam'da mukaddes bir yer 4-Mekke-Medine 5-Mısır 6-Hayber 7-Tüm yeryüzü 8-Mahşer Bu kavram nedir? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular mevkıf mı abi düşünceli000 |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular El Arz ..... Kur'ani Kerimde 400'den fazla ayette geçen ARZ Kavramı çoğunluk ile yeryüzü anlamında kullanılmıştır... |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular İlk Altı Ayeti Allah'ın yemin etmesi ile başlayan Sure hangisidir ? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Alıntı:
|
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Kuranda Mim Harfinin hiç geçmediği sure ve Fe harfinin hiç geçmediği sure hangisidir |
SAAT: 04:23 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.