![]() |
Alıntı:
Enam Süresi 92.âyette -Ummul Kur'a Fetih suresi 24. Ayette -Mekke Beled Süresinde -Beled Tin Suresinde -Beledül Emin olarak geçmekte. Daha baska farklı isimleri var mı bilemiyorum ma/hcup000/ |
Bu sorudan ilham alarak; Kuran-i Kerim'de geçen belde isimlerini sorayım..Hangi belde isimleri geçer? |
Mekke Medine Kudüs Mescid-i Aksa Kabe Tuva Vadisi Tur-u Sina Safa- Merve Medyen Eksik belde kaldıysa cevaplayın hocalarım.. |
*Kur’an’ı Kerim’in son inen ayeti hangi surenin kaçıncı ayetidir? *Kur’an’ı Kerim’de konuştuğundan bahsedilen böcek hangisidir? |
Alıntı:
Fecr suresinde İrem şehri Haricinde bulduklarim bunlar benimde |
Alıntı:
"Bugün size dininizi ikmal ettim(tamamladım) üzerinize olan nimetimi tamamladım. Din olarak sizin için İslam'ı seçtim"* Bakara suresi 281. Ayetinde son inen âyet oldugu yönunde farklı görüşlerde var... 2.Karınca Neml Suresi 18. Ayet Nihayet Karınca vadisine geldiklerinde, bir karınca şöyle dedi: “Ey karıncalar! Yuvalarınıza girin; aman, Süleyman ve ordusu farkına varmadan sizi ezmesin!” |
Kur'an-ı Kerim de hamd ile başlayan kaç süre vardır? İsimleri nelerdir? |
Kur'an-I Kerim'de, peygamberlerden başka adı geçen 11 kişi kimdir? Cevapları alalım sure isimleriyle beraberc* |
Soruya cevap alarak devam edelim medineweb ehlic* |
Hz. Meryem,hz. Zeyd bin harise, imran, Calut, Ebu Leheb, Haman, Karun, Hz Lokman, Samiri, Hz. Zulkarneyn, Hz. Üzeyir |
SAAT: 00:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.