![]() |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması ben açıklama yapmışım yetişememişim yaa, haksızlıkkkağlayan000gülümseyen000 |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması fasık mı? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması mücrim mi? ............... |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kur'an'a göre anlaşmazlıkların çözümünde en hayırlı olan nedir? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Doğru cevap sıra sizde |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması tahrim suresi mi? .................. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Ben çok sordum,Fazilet sorsun bu soruyu |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Fazilet yok herhalde,soru sormaya devam edelim: ............ Kur'an'ın edebi üstünlüğünü öne çıkaran tefsir çeşidine ne denir? (Bu tefsirler;Batı toplumuna karşı aşağılık duygusunun bir tezahürü olarak ortaya çıkmıştır.) |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması FECR Abi yok MuhammedCan sıra sende. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması EDEBİ TEFSİR veya İCAZİ TEFSİR doğru cevap Soru sırası MUhammed Can da |
SAAT: 04:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.