![]() |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Hoş bulduk Aklıma HASAN EL-BENNA geliyor ama O da 1949 yılında şehid edildi |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Hasan El Benna etrafında 5-6 kişilik bir çekidek kadro oluşturmuştu.Hasan El Benna'nın metodu:Davette açıklık, harekette gizlilik idi. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’in hicretinden hemen sonra Medine’de yaptığı İlk üç iş nedir? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması İslam devletinin merkezi olan camii inşaatı Müslümanların ekonomik sorunlarına eğilmek Müslümanların emniyetini sağlamak. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kuranda Rehin kelimesi hangi ayeti kerimede geçmetedir? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Herkes kazancına bağlı bir rehindir74/Müddesir-38 |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Eğer yolculukta olur da işlemlerinizi yazacak birini bulamazsanız, karşılıklı olarak alınan rehinler yeterlidir. Eğer birbirinize güvenerek borç işlemi yapmış iseniz kendisine güvenilen kimse borcunu ödesin. Rabbi olan Allah'tan korksun. Sakın şahitliği saklamayın. Kim şahitliği saklı tutarsa onun kalbi günahkardır. Hiç kuşkusuz ne yaparsanız Allah onu bilir. (Bakara 283) Fecr abi buyrun sıra sizde. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Muhabbet kavramı Kurân'da kaç yerde geçer? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Muhabbet olarak sordum soruyu.:) Cevap o değil |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Bir zaman, vahyedilecek şeyi annene (şöyle) vahyetmiştik Musa'yı sandığa koy; sonra onu denize bırak deniz onu kıyıya atsın da, benim düşmanım ve onun düşmanı olan biri onu alsın. (Ey Musa! Sevilmen) ve benim nezaretimde yetiştirilmen için sana kendimden sevgi verdim. (Taha, 38-39) |
SAAT: 00:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.