www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda....

Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDNEWEB FORUM GENEL.::. > yelerimize Ait Kiisel Alan > Skutu-Ezber

Konu Kimlii: Konu Sahibi Skutu-Ezber,Al Tarihi:  16 Aralk 2018 (15:47), Konuya Son Cevap : 16 Aralk 2018 (15:47). Konuya 0 Mesaj yazld

Beeni Ald1Kez Beenildi
  • 1 Beenilen Skutu-Ezber
Yeni Konu a  Cevapla

LinkBack Seenekler Deerlendirme
Alt 16 Aralk 2018, 15:47   Mesaj No:1
Medineweb EDTR
Skutu-Ezber - ait Kullanc Resmi (Avatar)
Durumu:Skutu-Ezber isimli ye imdilik offline konumundadr
Medine No : 41016
yelik T.: 08 Nisan 2014
Arkadalar:10
Konular: 182
Beenildi:2702
Beendi:3080
Takdirleri:12578
Takdir Et:
Konu Bu  yemize Aittir!
Standart slam kfrle savunulmaz

slam kfrle savunulmaz

bazen sosyal medyaya bakyorum herhangi bir paylama veya videolarn yaynland Youtube ye arada bakp yorumlar okumasn severim,
fikirleri okumak bazen insann ufkunu geniletir her zaman deil ama,,:-)
Allah'm insan bu kadar m kfrler hakaret kark gya islam savunuyor bu deil savunmak ,kfrden geilmiyor(hepsini deilde zellikle erkeklerin kfrleri,tabi kimi bayanlarn da slubu gzel deil) yorumlar insanlarn yorumlarn okumaya insan haya ediyor,Allah'm bu nasl bir savunma bu deil,byle deil,

bu nasl bir anlay,iyi de Rabbimiz bunu emretmiyor ki hatta kafir olan firavuna hz Musa aralyla ne dedi

T-H 43. ayet
"Firavun'a gidin. nk o azmtr."
T-H 44. ayet
"Ona yumuak sz syleyin. Belki t alr, yahut korkar."

bu ayeti duyduumda ok etkilenmitim yani Rabbimiz bir kafir iin yle diyebiliyorsa bize ne oluyor bizim slam kfrler savunmamz bunu Rabbimiz istemedi bizden bu olsa olsa kendi nefsiyle haraket etmenin addr,

yani bu ayette Rabbimiz kafire bile tebli ederken yumuak dil kullan diyor, bizde ilk nce ya knama ya yarglama ya da tekfir etme artk gerisini siz dnn,,
keza Peygamber efendimizin hayatnda hi kfr olmu mu,hakaret vari szler sylemi mi,kendisine o kadar ikence yapmalarna ramen
Rabbim onlar bilmiyor dedi,,
bizler sanki tamamyla gnahsz hatasz bakalarn srekli yarglyoruz ki gnahsz olsak bile kimseyi yarglamaya hakkmz yok
yakmyor bizlere mmknse sussun onlar diyorum
bu beni acayip rahatsz ediyor yazmak istedim,,:-)
Hdimul slam beendi.
drst olmay
kendinde barndrr,,,,

*Eyy gnl...!!
yarn Rabbinin huzurunda
nasl arlmak,anlmak istiyorsan
bu dnya da ona gre yaa derim,,,

"Bir Hi"
Alnt ile Cevapla

Konu Sahibi Skutu-Ezber 'in am olduu son Konular Aada Listelenmitir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Sra daya.... Yaam/Kltr/Sanat Skutu-Ezber 1 64 20Haziran 2025 12:28
Ayp olur mu hocam? iir Dinletileri Skutu-Ezber 0 106 04 Nisan 2025 12:41
Knadka namluyu kendine tutuyor farknda deil. Serbest Krs Hdimul slam 2 144 10 ubat 2025 15:44
kolektif bir narsisizm bataklnda rpnyoruz Serbest Krs Skutu-Ezber 0 157 29 Ocak 2025 13:45
nemsiz grdn, nemli aslnda Serbest Krs Esma_Nur 1 166 15 Ocak 2025 13:37

Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir)

Seenekler
Konuyu deerlendir
Konuyu deerlendir: