| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: Dün (21:07), Konuya Son Cevap : Dün (23:56). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
8Kez Beğenildi ![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:1 |
| Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Uçtun Uçtun İyi ki Medineweb'le Kondun Selamün Aleyküm medineweb ailem.. Medineweb'in gönlü geniş, yüreği güzel üyesi, her yorumuyla ilgi çeken, uçmayıda,yeri geldiğinde suskunluğu ile de gözlerini kendine çeken can dost "Kara kartal " Yaklaşık 9 yıldır bizimle güldü, ağladı neşelendirdi.. İyiki bizimleydi.. İyiki..iyiki... ![]() Bazen ; Simsiyahım♥ aynaya her baktığımda onu hatırlatan izler görüyorum karşımda uykusuz simsiyah gecelerimin gözlerimin altına bıraktığı siyah izler gibi sanıyorki; şarkılar, şiirler, aşklar bana ilham oysa gòzlerimdeki siyaha tav kalemim, sayfam.. Şiirleriyle_________🫧 Bazen ; Bir tereddüt var içimde >Tereddütler Masum insanların öldüğü bir dava haklı olabilir mi? Bizi yaralarsanız ölmez miyiz? Bizi gıdıklarsanız gülmez miyiz? Bizi zehirlerseniz ölmez miyiz? Tereddütleriyle bizimle oldu İyiki üye oldu _______🪩 UNUT Diyorlar Nede Kolay Söylüyorlar. Kurşun Kalemin Yazdığını Silince Bile İzi Kalıyor Beyaz Kağıtta Kalbe "CAN" Diye Yazılanı Nasıl Sileyim İki Satırla.. Kara Kartal.... 2018 Şubat 3'ünde katıldı medineweb kervanına ![]() O gün bugündür bir ayağı içerde bir ayağı dışarda derken... bugünlere geldik bize çok omuz verdi. Sitemize kan-can oldu... İyiki üye oldun..İyiki uçtun uçtun medinewebe kondun ![]() Umutsuz geldiği bu diyarda, Umut, güven tazeledi. Bize kardeş oldu. Çokta iyi oldu ![]() Öfkesini, sitemini bıraktı sayfalara... İçini döktükçe daha bi sevdi buraları sanki ![]() Geldiğin için bizimle olduğun için sadık üye olduğun için çok çok teşekkürler ![]() İyiki bizimlesin... İyiki üye oldun.. Uçtun uçtun iyiki Medinewebe kondun ![]() Bizimle birlikteliğin daim olsun inşallah.... ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." Konu su damlası tarafından (Dün Saat 21:28 ) değiştirilmiştir. |
|
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
| |||||
| Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
| | Tebrik-Selamlaşma-Hoş Geldin | su damlası | 5 | 28 | 03 Şubat 2026 21:07 |
| | Ölüm-Ahiret-Sırat-Mizan-Kader | su damlası | 0 | 46 | 14 Ocak 2026 17:14 |
| | Türkiye Lezzet Haritası -81 İl- | su damlası | 1 | 52 | 13 Ocak 2026 11:17 |
| | Türkiye Lezzet Haritası -81 İl- | su damlası | 1 | 46 | 13 Ocak 2026 11:08 |
| | Türkiye Lezzet Haritası -81 İl- | su damlası | 1 | 43 | 13 Ocak 2026 11:01 |
| | Mesaj No:2 |
18 Aralık 2010 | Satırlara dökmeseydi içini,sonra derdi bildiğin gibi değil.. ![]() Bildiğin Gibi Değil Şehrin en karanlık yerinde duruyorum Haydi vur beni Hiç umudum kalmadı Tutunacak bir dalım Başımı yere eğme benim Mazlum yerine koyma Allı pullu düşlerim vardı oysa Bir hayat böylesine tersine dönmez Bir yiğit böyle harcanmaz Dağlara taşlara bağırasım geliyor İçim yanıyor içim Bildiğin gibi değil
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
|
| | Mesaj No:3 |
| Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
We aleykümselam Foruma gelişinin yıl dönümü demek bugun iyiki gelmiş diyelim güncel ve duygusal paylaşımlar için tşk ediyoruz. Daha nice yıllara
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
|
| | Mesaj No:4 |
| Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Hayırlı olsun eline sağlık editim. Kartal'ında böyle bir sayfası olmasın mı yani?)) 10 yıla adım adım emin olmayan adımlarla girecek forumda.))) Genç Kartal Allah razı olsun. Ablanla takilmacalı alınmacalı sürdürdüğün forum serüvenin hep birlikte daim olsun inşallah. Katkıların için Allah ecrini versin
__________________ ![]() İnsanı BEDENEN ameliyat için BAYILTMAK gerekir. RUHEN ameliyat etmek içinse AYILTMAK... |
|
| | Mesaj No:5 |
| Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Aman Allahım bu benim bu ben bu benemi çok şaşkınım 🥹Yani bu çok tuhaf bir duyguymuş Su damlası can çok çok çoooooookkk teşekkür ederim. Bugünmü üye olmuşum çok dikkatlisiniz Gerçi dikkat deyince su damlası bide ben![]() İyiki üye oldummu gerçekten çok mutlu ettiniz beni. Canım sıkkındı girdim yine yüzümü güldürdünüz Bu aileyle gerçekten birlikte olduğuma nasıl ifade etsem tutuldum bildiğin tutuldum 🥹Şimdi diceksiniz bu çocukta hep bunalımlı hep buhran su damlasının dediği gibi belkide burda öğrendim güveni, umudu, gülümsemeyi, değerli olmayı öğrendim.Hoyrat halimi anca ailem idare ederken burdaki insanlarda idare ettiler hatalarımı kapattılar.🥹 Çok duygulandım affedin. Asıl ben İyiki sizlerle tanıştım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uçup uçup medinewebe konmam çok iyiymiş ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
|
| | Mesaj No:6 |
18 Aralık 2010 | Bunalımdayım desende, asıl sen bizi gülümsetip neşelendiriyorsun iyiki varsın iyiki üye oldun can.. Güzel yüreğine keder, ömrüne hüzün uğramasın..🥰 Allah her daim yar ve yardımcın olsun... 🌹
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (1 Üye ve 4 Misafir) | |
| Kara Kartal |
| Seçenekler | |
| Konuyu değerlendir | |